Калъф за носене за Nintendo Switch / Nintendo Switch Oled, Калъф за носене мастило ключа KondaTech, Защита конзола табло,

  • 31.23лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • ewtuche преминете nintendo, тънък преминете nintendo, протеже на nintendo switch, pokimon nintendo ключ, пътен калъф за ключ на nintendo, голям превключвател etui, преминете ma nitendo, моята nintendo, аксесоари за nintendo switch аксесоари, калъф за ключ nintend pikachu
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: 2
  • Съвместима модел Nintendo: Преминете OLED
  • Съвместим марка/Модел: Nintendo
  • Търговска марка: Икоззир

Инв.: k10133

[Комплект аксесоари] Пълен комплект аксесоари включва в себе си всичко необходимо: 1x чанта за носене, 1x защитен калъф от TPU, 1x защитно фолио за екран от закалено стъкло, 4x покриване на джойстик.

[Твърд калъф за пътуване и за съхранение на багаж, съвместими с Nintendo Switch] Удобни презрамки и нескользящие писалки ще ви помогнат лесно да го носите.Съвместим с OLED модел на ключа 2021 година.

[Отлична защита]: Куфар е изработена от висококачествена тъкан, той също притежава определена степен на водонепропускливост.Вашата игрова конзола може спокойно да спи в него, без да се притеснявате за падане, или са мокри.

[Защитен калъф и защитно фолио за екран с висока разделителна способност] Капачка на ключа от TPU може да попречи на ежедневните сблъсъци, драскотини, прах и отпечатъци от пръсти.Защитно фолио за екрана може да покрие напълно на екрана, като го предпазва от надраскване или падане. 2 Свържете силикон капачка за улавяне на палеца с тактилна точка, за да се предотврати износване на оригиналната капачка на аналогов джойстик.

Пакетът включва: чанта за съхранение * 1

Защитен ръкав от TPU * 1

Протектор на екрана от закалено стъкло * 1

Джойстик капачка * 2

Добави мнение

Вашият рейтинг: