4-Нива Штабелируемый малък Рафтове за обувки, лек Органайзер за съхранение на рафтове за обувки, за антрето, коридора и килера

  • 40.39лв.
  • 66.20лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k1050

4-ярусная штабелируемая за да проверите за обувки, лек органайзер за съхранение на обувки за антрето, коридора и килера Многофункционален --- Тази летва за съхранение е предназначена не само за обувки, можете също да поставите cd-rom или малки неща, които трябва да бъдат на разположение ежедневно, като играчки, книги, растения.Той също може да се превърне в изложбена стойка за ценните колективи.

Спестяване на пространство --- Добавете голяма организация и намаляване на каша в обувката, като в същото време елегантен.По-големи размери я правят идеалното решение за съхранение на вещите в коридор, фоайе, гардероб, дрешник, хостел, тераса, кабинет, гараж и т.н.

Здрава конструкция --- изработени от стоманени тръби и пластмаса. Че ви позволява да използвате този шкаф за обувки, много по-тежки и по-издръжливи в сравнение с, когато се използва. и метални тръби не ръжда и не са податливи на корозия при нормално използване.

Лесен монтаж - За тази шкафове за обувки, които не изискват специални инструменти, трябва само да свържете всеки ред заедно.Лесни за почистване и обслужване, можете да избършете го директно с влажна кърпа.

цвят: черен/бял/сив/син

Материал: стоманена тръба + пластмаса

Размер: 60x30x54 см след монтаж (необходими да се сглоби си сам)

Съдържание на опаковката:

1 х Поставка за обувки

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: