Кордиерит 33 см Кръгла Тава За Печене на Пица Антипригарная Термостойкая Каменна Тиган За Пица За Дома Ресторант Барбекю

  • 65.53лв.
  • 79.92лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • твърдосплавен струг инструмент за дърво, пица от неръждаема стомана, 14 см, облекло от керамични камъни, висока температура на кабели, висулка камък иолит, петна от естествен камък, инструменти за струговане на дърво япония, струг инструмент за дърво титан, струг инструмент за дърво, висока температура в гнездото
  • Тип: Инструменти за Пица
  • Характеристика: Съхраняват, Екологично чист
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: Тава за пица
  • Тип инструменти за пица: Камъни за пица
  • Материал: Други
  • Тава за печене: Камък за пица
  • Сертифициране: CIQ

Инв.: k114965

Кордиерит 33 см Кръгла Тава За Печене на Пица Антипригарная Термостойкая Каменна Тиган За Пица За Дома Ресторант Барбекю

Основни моменти: 1. Идеален инструмент за печене: Пригответе и печете в продължение на любимата си пица във фурната или на скара с помощта на тиган.

2. Висока температурна устойчивост: Дъска за пица е направена от висококачествен камък с висока температурна устойчивост, а след това уволнен при висока температура 1400 градуса по Целзий.В сравнение с низкотемпературными керамични плочки, камък за пица е по-устойчив на висока температура до 800 ℃.

3. Широки ползи: Тава за печене притежава предимствата на добра устойчивост на термичен шок, равномерно загряване, както и липсата на различията при висока температура.Пица, выпеченная на камък за пица, се получава хрупкава, вкусна, сигурна и полезна.

4. Универсално използване на Камък за пица е с диаметър от около 33 см и дебелина 1 см, който може да се използва не само за приготвяне на пици, но и е много подходяща за приготвяне на бисквити, хляб, бисквити, бисквитов и т.н. Така че това не е само камък за пица, но и мощен помощник при печене в ежедневието!

5. Сфера на приложение: Камък за пица подходяща за барбекю, електрическа фурна, микровълнова фурна, пиле на грил, пица-грил, барбекю-грил и пържола на скара.

Характеристики:

1. През цялата камък за пица е подходящ за приготвяне на вкусна пица, хляб и други тестени изделия в собствената си кухня.

2. Камък за печене помага за премахване на горещи точки по време на готвене, и образува хомогенна кафява коричка.Той също така е идеален за подгряване или подгряване на готови или замразени продукти.

3. Естествените характеристики на камък, ще доведе до факта, че с напредване на възрастта той потемнеет и в него ще се появят петна.Не се опитвайте да премахнете тази промяна на цвета.

4. Поставете готовото ястие на камък, а след това се върнете във фурната или на грил.Камъни ще стане горещо!При работа използвайте ръкавици за фурна или ръкавици.

Технически характеристики:

Име: Камък за пица

Материал: кордиерит

Температурата на пожароустойчивост: 800 ℃

Размер: около 33 см/12,99 инча в диаметър

Тегло: 1500 грама

Опаковка: картонена кутия

Опаковъчен лист:

Тава за печене на пица *1

Добави мнение

Вашият рейтинг: