LM053 Bluetooth Мрежа 4,2 Led Лента Контролер RGB CCT RGBW DC12-24V 5в1 Димиране Контролер за Осветление

  • 42.45лв.
  • 68.48лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k11567

1. Контролер LM053 използва върхова технология Bluetooth 4.2.Благодарение на Bluetooth-връзка за мобилен телефон можете лесно да използвате приложение Smart Life за управление и настройки светещи ленти.Бърз отговор, никакво забавяне.Поддръжка на мобилни телефони с Android и Apple. (интернет не е необходима)

2. Протокол Bluetooth 4.2 се използва между контролери за постигане на високи резултати и за предаване на данни с ниска консумация на енергия.Два контролера автоматично се предават сигнали на разстояние 99ft.As докато контролера е в рамките на 99 метра, на разстояние управление може да бъде неограничен.

3. Нашата контролер LM053 поддържа управление на RGB + CCT RGBW, RGB, CCT одноцветными светодиодни ленти. 5 режима на изходния канал, лесно переключайте режим, който трябва да се определи на един бутон.

4. Нашата контролер поддържа дистанционно управление на 2,4 Ghz.За да е по-добре да се извърши управление на комуникациите между системите, които са разработили дистанционно управление с пълен сензорен екран - LM091 remote control.Този дистанционното управление управлява разстояние до 99 метра и се поддаде на стената.Едно дистанционно управление може да управлява множество контролери.

5. Контролерът е съвместим с Amazon Алекса Echo / Google Assistant Home / Siri.След свързване на високоговорители към контролера осветление може да се управлява и регулира само с една команда.Напълно предсказуем, свободни ръце!

Номер на модел: Контролер LM053

Входно напрежение: DC12V ~ 24 В (0,22 *0,08 инча)

Изход: 6A / канал (общ капацитет не по-15A)

Работна температура: -20 ~ 60Celsius

RF: 2,4 Ghz

Тегло: 65 грама

ЗАБЕЛЕЖКА:

Напрежение е 12 v, а общата мощност не надвишава 180 Вата

Напрежение е 24, а общата мощност не надвишава 360 W

Цвят: Бял

Материал: ABS

Съдържание на опаковката:

1 x Мрежест контролер BT

1 х Ръководство на английски език

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: