3X Окачен Въздушен Титуляр за растения, Съвременно Геометрично Саксии с Веригата, Контейнер за Тилландсии, Стенен Декор Himmeli, Златни

  • 34.24лв.
  • 48.91лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Окачен Притежателя На Въздушния Растения, стенни стойки от метал, Декор, Декор плотове, стенен плантаторные куки от желязо, декоративни рафтове
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k123558

3X Окачен титуляр за въздушни растения Съвременно геометрично саксии с веригата Контейнер за тилландсии Himmeli Стенен декор, злато, Този титуляр за въздушни растения обявен от немската дума "химмель", означаваща небето или от небето, но на известния във Финландия, което прави традиционните геометрични орнаменти Финландия и ви дарява с усещане за изискан начин.Моля, обърнете внимание: Растения и подпори на снимките не са включени!

Геометрична форма осигурява повече място за растеж на растенията и го прави воздухопроницаемым, което позволява на растенията е по-добре да абсорбира вода и въздух.Контейнер за растения Prefect универсален за украса на дома / офиса си, можете да го окачите на перваза на прозореца, нощното шкафче или където пожелаете.

Два начина за демонстрация на тази закачалка за растенията: Идва с веригата, на която саксии може лесно да висят във въздуха.Или с помощта на кука или пирони фиксирайте тенджери на стената, за да изложи въздушни растения.

Материал: желязо

Размер: 12 x 12 x 26 см, дължина на веригата 19,5 см

Цвят: Златен.

Опаковка: 3 х висящи на притежателя на въздух за растенията с веригата.

Съвети за почистване:

1. При първото използване за почистване на изделия може да се използва бял оцет или лимонов сок и какво друго слабокислотное препарат за почистване.

2.In процесът на използване, ако той изглежда малко разхвърлян, можете да използвате и мек почистващ препарат с малко топла или студена вода за почистване.

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: