Коледно Дърво, Камина, вентилатор с 5 Остриета Топлинна вентилатор за печки Не се Изисква батерия Дърво горелка Еко Тих Вентилатор за дърва

  • 83.48лв.
  • 141.49лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Работна температура: 55 ° С - 350 ° C (131 ° F - 662 ° F)
  • Поддръжка: Дропшиппинг/търговия на Едро търговия
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: Манто Горелки
  • Сертифициране: Няма
  • Номер на модела: фен на печка с топлинна задвижване
  • Тегло: 950g
  • Размер: 23 x 18 x 13cm

Инв.: k12453

Описание:

Име на продукта: фен на топлинна електрическа фурна

Работна температура: 55 ° С - 350 ° C (131 ° F - 662 ° F)

Тегло: 950 g

Размер: 23 * 18 * 13 см

Технически характеристики:

【Идеалният вариант вентилатор за дърва】: Вентилатор с топлинна захранването е идеален за употреба в камина или печка на дърва, която е много ефективно да се разпределя топлината в дома.За разлика от други подобни ветрила черен цвят, този обновен и симпатичен фен за коледно зелен и червен цвят е подходящ като подарък за празнична украса, добавяйки повече забавление и бои в живота си.

【Подобрена конструкция с 5 остриета】: 5 диска вентилатор с топлинна захранването осигурява по-голям въздушен обем и предоставя за разпространение на топлина 25% по-бързо, отколкото 4-диска вентилатор с топлинна захранването в стаята си.Освен това, този печной фен изработен от ултра силна алуминиев материал, което осигурява по-дълъг живот и по-малък обем на замяна. 【Термометър за плочи в пакет】: Помага да се контролира температурата на плочата.

【Отлична функция - спестяване на Енергия】: Не са необходими батерии, кабели или електричество!!!Вентилатор на фурната се задвижва от топлина, което се отделя от камина или печка на дърва, и от горещо печка на дърва, толкова по-бързо тя се върти.Моля, имайте в предвид, че работната температура на този фен е 55 ° С - 350 ° C (131 ° F - 662 ° F), вентилатор се върти, когато температурата достига 55 ° C, и не надвишава 350 ° C (662 ° F).Ниска консумация на енергия и висока ефективност.

【Тихо разпределение на топлинна енергия】: Благодарение на уникалния дизайн на острието, този вентилатор за дърва ще работи на ниво по-малко от 25 db, кажете сбогом на силен шум електрически вентилатори с принудително подаване на въздуха!Насладете се на топло в дома си с ниски нива на шум. 【Лесно да носите със себе си】: Снабден с дръжка за носене, за да можете да го преместите, когато той се нагрява, или можете да ги подредите в посока, тъй като няма електрически връзки.

【100% гаранция за качество】: Без инсталация, без проблеми, без батерия или източник на енергия!Просто поставяте фен на печката, той е лесен за използване.Всеки камина фен от Criditpid е строго тествани преди доставката и осигурява отлична производителност, така че можете да я закупите с увереност, и ние се стремим да предложим на навременна помощ, ако имате нужда!

Пратката включва:

Фен на печка с топлинна задвижване *1

Бележки:

Не оставяйте коментари с 1 звезда 2 звезди, не молят за помощ.

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Добави мнение

Вашият рейтинг: