Led Фенерче Супер Мощен Тактически Фенер Usb Акумулаторна Linterna Водоустойчива Ултра Ярък Лампа Фенер U6i6

  • 14.91лв.
  • 27.10лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Фенерче
  • Произход: Континентален Китай
  • Размер: M

Инв.: k12577

Описание:

цвят, както е показано на фигура

Материал: алуминиева сплав

Тегло: L2: 252,5 г., P70: 291,5 г

Размер: L2: 5,1*15 см/2 * 5.9 инча; P70: 5,6 *15 см/2,2 * 5.9 инча

Капацитет на батерията: 5000 mah

Режим на осветяване: силна светлина, слаба светлина, светкавица

1. Голям капацитет и дълъг живот на батерията: Вградена литиева батерия с голям капацитет, сверхдлинный живот на батерията, сверхдлинный живот на батерията ви позволява да отиде там, където отива светлината.

2. Четырехслойное и четырехзонное разсейване на топлината, корона лампа наистина осигурява силно разсейване на топлината и предпазва фитил.

3. Дизайн на чаша с дълбоките светлина, фокусиране и далечен бой светлина, голям прожектор с фиксиран фокус на далечни разстояния, подходящ за различни външни носители.

4. Подходящ за нощно осветление с няколко сцени, приключения в къмпинга, нощен риболов, нощен лов, патрулиране, конна езда и т.н.

Бележки:

1. Както всички знаем, от различни компютри показват различни цветове, и действителният цвят може да се различават малко от изображението по-долу.

2. Ако ви е трудно да изберете размера, можете да се свържете с мен по всяко време, ние ще ви дадем няколко предложения, но само за сведение.

3. Ние можем да приема поръчки за смесени продукти, цветове и размери.

Продукти включват:

1 бр. фенерче

здравейте момчета, благодаря ви, че сте посетили моя магазин.В нашия магазин с толкова много полезни и евтини стоки.Добър ви ден!

Добави мнение

Вашият рейтинг: