Комплект Табели за ремонт на Линии с Дупка За кабинет, Устойчиви на Ръжда Табела, Ремонтни Скоби За Мебели За Врати, Кухненски шкаф

  • 23.47лв.
  • 51.01лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Удобства за самостоятелно приготвяне: Дървообработване
  • Тип: Мебели За Дома Линия

Инв.: k13601

Добре дошли в нашия магазин.

Нашите продукти се различава достъпни цени и с добро качество.Ние подкрепяме дропшиппинг и продажба на едро.Ако искате да работите с нас в продължение на дълго време, моля, свържете се с нас и ние ще ви предложим много добра цена.С най-добри пожелания!

[Сгущать] от висок Клас сгъсти материал от неръждаема стомана не ще бъде лесно да ръждясва и се деформира, той е здрав и надежден, кантиране, няма да навреди на пръстите, така че можете да го използвате със спокойна душа.По-атрактивни и издръжливи, а носеща способност по-горе.

[Лесна и бърза инсталация] Благодарение на многозаходному и разумния дизайн дупки и с дупки за винтове, за да завършите инсталацията на тези режийни линии се изисква само няколко минути.Просто използвайте отвертка или електрическа бормашина за бързо фиксиране на стена, като панти панелите на вратите от неръждаема стомана заедно, след трансформиране на оригиналната фиксирана точка на напрежение в повърхността на напрежение, за да я направи по-силна.

[Трайно ползване] на отворите за винтовете са специално създадени с множество дупки, и всички въртящи се лостове са отворени, което е удобно за различни нужди.Повърхността е лъскава, а разумен дизайн дупки прави тези табели за ремонт на пантите на по-солидни и трайни, когато се използва.

[Широко приложение] с помощта на технологията шарнирных дъски, тези плоски крепежни скоби широко се използват за различни видове закрепване на мебели.Идеален за шкафове с чекмеджета, може да се използва като врати, така и странични панели.

Лесен за инсталиране, може да покрие оригиналната увредената област, за да изглежда красиво.

цвят: сребрист

Материал: неръждаема стомана

Размер: 90 мм

Съдържание на опаковката:

10 x Табела за ремонт на Пантите

60 x винт

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: