4шт САМ Заменяеми Колана Здрав Крив Практична Презрамка Подарък Обков За Чанти Регулируема Метална Многофункционална Чанта Верига

  • 20.70лв.
  • 25.87лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Номер на модела: Няма
  • Тип: верига
  • Материал: Метални
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: НАЙНФОКС

Инв.: k1455

Характеристики:

【Се съчетава с различни наплечными торби】 Полиране галванична повърхността, на ъгъла на изделия f лесно се реже, ръцете се обработват с скосом, така че всеки продукт да не уврежда ръцете, като цяло елегантен.Верига-връзки за чанти могат да се комбинират с различни чанти през рамо, чанти и портфейли, а тон качват най-много веднъж, създавайки деликатен ефект на вашите торби.

【4 различни размера 】 Тези железни плоски веригата на 4 различни размери, подходящи за ръчни чанти от всякакъв размер, включително чанти, клатчи, портмонета и чанти през рамото си.Високо качество, на гланцово полиране, ярка и блестяща, по-дълъг живот.

【Не е лесно да избледнява】 Естествена защита на околната среда, не е лесно да избледнява, плавни линии, семпъл дизайн и висока практичност, могат да се използват с различни торби с оглед на удобството на използване и оценка.

【Iron материал】 е Изработен от желязо с покритие покритие, издръжлив и траен, устойчив на абразия, не е лесно да избледнява или ръжда.Тези колани с цип кука са удобни за използване, просто трябва да кликнете върху тях, и те ще бъдат надеждно да стоят и не падат.

【Трайни и 】 Железни вериги за чанти, направени от железен материал, здрави и удобни за използване; Метални скоби-куки, направени от сплав, силни и издръжливи по прилагането им не е лесно да се съборят или выцвести.Вие просто ще изпращате метален с куки в двата края на веригата към чантата, която искате да използвате.

Технически характеристики:

Материал: Желязо

Цвят: Светло златист; сребрист; черен

Размер (приблизително): (дължина) 120 см/42 инча; 80 см/31,5 инча; 60 см/23,6 инча; 40 см/15,7 инча

Пратката включва:

4шт x Верига за Чанти

Забележка:

1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.

2. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: