Подмяна на фитиля Подмяна на фитиля Факел Лампа от Фибростъкло Държач за бутилки Tiki Изготвяне на Допълнителни бутилки 2 медни инча 4 Ролка

  • 9.28лв.
  • 16.59лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k14984

Описание

Вие ще получите 10 сменяеми фитилей от фибростъкло в достатъчно количество за ежедневна употреба и замяна при ремонта на вашия дом

Тези трайни сменяеми фитили са направени от високо качество стъклени влакна, добре са изтъкани, леки и здрави, имат по-дълъг живот, голямо и продължително гори пламък, надеждни и безопасни за употреба.

Подходящ за повечето бамбукови изделия, бутилки, маслени лампи, метални фенери, за да можете да отрежете до всяко правилния размер и се използва за много случаи.

Тези заместители на фитилей бездымны и безвкусны, могат ефективно усвояване на течно гориво, масло попадне в пламъците, но не изгаря само по себе си, и имат по-дълъг живот, в комбинация с масло и бутилка с масло осигуряват добър ефект на горенето.

Тези сменяеми фитили могат да бъдат с всички системи за всеки тип масло и стандартни бутилки:, бърбън, бира, Фитил работи добре с факли, фенери и маслени лампи; също така е възможно да се прилагат към маслен лампам и фенери, където можете да ги използвате за различни нужди.

Характеристики

- Цвят: както е показано на фигурата.

- Материал: фибростъкло.

- Размер: около 25* 1,27 виж

10 x фитил от фибростъкло

Добави мнение

Вашият рейтинг: