Украса за Пейките за сватби, цвете за Пейки в Пътеката, за Сватбената Церемония, комплект от 8 цвята за Пейките в Коридор на пистата за Църковния Стол, Пейка

  • 49.66лв.
  • 99.31лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Извинение: Парти
  • Модел: Цвете
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: нетъкан текстил
  • Електронен: NO

Инв.: k1513

Описание:

Красиви и автентични рози, изработени от висококачествени материи, които шелковисты на допир, подходяща прозрачна фактурные зелени листа, направена от устойчив полипропилен и декорация на сватбени столове наистина универсални.Просто вратовръзка цвете към един стол лента или вратовръзка цвете към облегалката на стола, за да украсят стол.

Спецификация:

Име на продукта: Сватбена украса за столове

Размер: около 30*20 см/11,8*7,9 инча

Единична тегло: 28 грама

Опаковъчен лист:

Сватбена декорация за столове * 8 бр.

Забележка:

Поради различния осветление и настройките на дисплея на цвят елементи може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1.【Здрав и издръжлив】Украса за сватбени столове като цяло са много реалистични и шелковисты на допир.Красиви и автентични рози изработени от висококачествени материи, прозрачно фактурные зелени листа, изработени от здрав полипропилен.

2. 【Се различава от истински цветя】 Тези сватбени декорации за пейките се различават от истинските цветя, защото те са направени от изкуствени материали, които никога не са прости и естествени и могат да се използват постоянно.

3. 【Ярък цвят】 Украса за преминаване на сватбената церемония са ярко оцветени, и дори след многократно използване на лента за покритие на седалките не избледнява, не се вкопчил, не тече и не се понася, запазвайки своя ярък първоначалния си цвят.

4. 【Различни сценарии за използване на】 Сватбени декорации за преминаване могат да помогнат да се създаде по-елегантен външен вид и замечтани атмосфера.Можете да ги използвате за сватби, сватбени дъждове, ергенски партита, Коледа, рождени дни, свети Валентин и т.н.

5.【Прости стъпки】 за Да се използват за декорация на сватбената пейки, просто вратовръзка цвете към облегалката на стола или вратовръзка му лента, за да украсят стол и за даване на красотата на празничната специален повод.

Добави мнение

Вашият рейтинг: