Подобряване на дома тръба лакът за мултифункционална употреба за на открито термални шатри издържа на висока Антикоррозийный Лакът

  • 1.09лв.
  • 1.61лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k15386

Характеристики:

* 【Няколко сценарии за използване】 Антикоррозийное коляното, безопасно отвеждане на газ - дымоходная тръба под ъгъл 90 °.Идеален за печки на дърва, камини, термални шатри с каминными изходи или тръби за вътрешния бойлер. Колена под ъгъл 90 градуса може да се използва на места, където пространството е ограничено или нужда от огъване.

* 【Висока точност на процеса на 】 При свързване с други тръби със същия диаметър съединителните шевове са затворени и запечатани.Бъдете внимателни, за да не се деформира тръбата на комина поради компресия.Здрава димна тръба от горячекатаной алюминизированной стомана - за течни и газообразни горива.

* 【Материал от неръждаема стомана】 Ъглова тръба е оборудвана с удобен вставной система - лесно включвайте всеки елемент.Материал от неръждаема стомана е изключително устойчив и не е лесно ръждясва.Той също така могат да издържат на висока температура, за киселинната и алкална корозия и е подходящ за използване в тежки условия.

*【Детайли】 Диаметър: около 60 Ъгъл на накланяне: 90 ° Дебелина на материала: около 0,6 мм

*【Обем на доставка】1x дымоходная тръба с наклон под ъгъл 90 °

Технически характеристики:

* Материал: неръждаема стомана

* Диаметър: 60 мм

Съдържание на опаковката:

1 * Коленная тръба

Забележка:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: