10шт Кавайная Смола Червена Ябълка Изкуствена Храна Арт-Доставка Flatback Кабошон САМ Декоративно Занаят, Scrapbooking, 24*24 мм

  • 4.02лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • кавайные коали, нч kawai, ваза кавайные, камисет kawai, кавайный стол, рокля кавайное, кавайный рекс, чайник кавайный, род kawai, кенгуру kawai
  • Материал: смола
  • Търговска марка: Бобина
  • Произход: Континентален Китай
  • Тема: Любов
  • Стил: Пасторальный стил

Инв.: k17001

Здравейте на всички мои приятели!

Надявам се да прекарате приятно време, да пазарувате в нашия магазин.ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, можете да ни пишете по електронна поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Ако общата сума е над 200 долара в този магазин за един път, ние ще изпратим EMS или DHL безплатно

дори ако сте избрали поща на Китай, ние ще изпратим EMS или DHL, ако е над 200 долара.

Ако не получи стоките в рамките на месец или стоките са били повредени по начин, моля, моля, съобщете ни за това.

Материал: смола

Размер: 24*24 мм

Цвят: Като на снимката

Брой: 10 бр/лот

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Понякога това може да отнеме повече време, поради лошо време, което е загуба на време за митническо оформяне.Така че, моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще ви помогна да го следите.

5. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

6. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Изключения НЕ се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и пощенската си номер.

3. Ние приемаме в себе си цялата стойност на доставката, ако стоката (ите) не съответства на заявената.

Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.Ако сте доволни от заказанными вас продукти, моля, оставете коментар.Ако не сте доволни от заказанными вас продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор.

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни стоки (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

Добави мнение

Вашият рейтинг: