50шт Копирна Хартия Формат А4 Черно Разборчивая Графитовая Прехвърляне на Трасирането Живопис за Многократна употреба Художествени Повърхността на Копирна Хартия

  • 1.11лв.
  • 1.57лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Копирна хартия
  • Номер на модела: Переводные документи
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k1737

Характеристики:

1. Копирна хартия: В комплект с калка на 50 листа, достатъчно, за замяна или за замяна, може да тъмни, ясни и видими линии.

2. Стираемость: пренесени модели и буквите лесно счищаются с хартия и гладко на дървото, но на изтриване с груба неравна повърхност отива малко време.

3. Многократно използване и надеждността: да се Прехвърля на хартия позволява да принтирате изображението на правилните места; Качество, може да се прилагат няколко пъти; Не размазывается и не избледнява.

4. Спестяване на време и удоволствие: на Паус от въглеродна хартия може да се опрости декоративно-приложното изкуство, да намалите стреса, да си занаятчийски проекти интересни и приятни.

5. Широко приложение: Копирна хартия удобен за носене на вашите рисунки върху много повърхности като хартия, дърво, платно, керамика, глина и т.н.

Описание:

Копирна хартия позволява да отпечатывать изображение на правилните места, като хартия, дърво, платно, керамика, глина и т.н.

Технически характеристики:

Дебелина: 1 (мм)

Хартия: Формат А4

Размер: 297x210 (мм)

Пратката включва:

50 бр. * преводна хартия

Бележки:

1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Добави мнение

Вашият рейтинг: