Дълги Крака Великден Рудолф Джудже, Елф Заек Led Светлинен Заек Безлични Кукла е Подарък на Децата си САМ " Happy Easter Party Декор

  • 39.37лв.
  • 72.91лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Пластмаса

Инв.: k17771

1. Цветни великденски джуджетата: великденски сладки джуджета-зайци, 3 различни цветове и дизайн, включително зелено, розово и синьо, могат да добавят красота и пролетта в украса на вашия дом.Батерията може да се излъчват топла светлина и да правя празничната атмосфера на по-топло.

2. Добра комбинация от материали: Тези великденски цветни плюшени джуджета, изработени ръчно изработени от памук, плат и влакнести вълна, фини умения, хубав и внушителен дизайн, здрава и многократно, всеки от тях са бели бради и цветни ушите, да ви даде добър визуален опит от гледане.

3. С великден тематични като теми: Всеки великден дизайн с меки плюшени джуджета включва класически елементи на Великден, като на зайчета и моркови, за да отговарят на темата на великденския празник; джуджета-зайчета-различни цветове създават за вас изключителен външен вид и силна празнична атмосфера.

4. Подходящ размер: Сладки джуджета от пролетта великден колекции, подходящи за украса на дома и детски игри; техните сладък външен вид лесно се обезкуражава и обичаме, повечето деца.

5. Забавен избор за подарък: Джудже - това е същество, приличащо на елф, която предпазва хората от нещастия, когато те спят през нощта, можете да го дари като един щастлив подарък семейство и приятели, за да изразят своята загриженост и писма и да им донесе късмет.

Източник на захранване: 9 * батерии тип ААА (в комплекта не са включени)

Цвят: Както е показано на фигура

Материал: памук + плат + влакнести вълна

Размер: 7 x 7 x 34 см

Съдържание на опаковката:

3 x Великден кукла-джудже

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: