Предна + Задна HD Прозрачен Защитен слой Защитно покритие за Sony PlayStation Psvita PS Vita PSV 1000 LCD Екран Протектор + Чистачка

  • 4.00лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • ps vita 1000, адаптер за psvita 1000, комплекти за ps vita, екран на ps life 2020, розова псвита, часовник за playstation vita, технологията vita, чанта за ps vita, поръчайте 1000 обложки, кожата на ps vita розова
  • Номер на модела: Защитно фолио HD Surface Guard за LCD екрана на Sony PSV 1000
  • Търговска марка: Кейсолл
  • Съвместим марка/Модел: SONY
  • Съвместима Sony модел: PlayStation VITA
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k1957

Описание: Защита на предния LCD екран PSV и задния панел от прах и драскотини Осигурява солидна, твърда, прозрачна повърхност за запазване на LCD екрана чист и без драскотини, гладка, прикрепени с помощта на самозалепващи се повърхност; не оставя следи при премахване на

Пакетът включва: 1 комплект предна + задна прозрачно защитно фолио за PSV

= = = = = = = = Вашето удовлетворение е, стремежа = = = = = =

1. Ние приемаме плащане с кредитни карти Visa, MasterCard и др

2. Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитена система ескроу Zment Processor.Водеща странен онлайн платформа Zment, тя е бърз, безопасен и лесен за използване. · При плащане с помощта на ескроу парите сигурно са прибавени към вашата сметка. · Парите се връщат ни само след като потвърждение на доставката. · Ако не можете да направите своята поръчка след поръчка, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. · Поръчка трябва да бъде изпълнена в рамките на 3 дни, в противен случай вашата поръчка ще бъде затворен.

1. Доставка по целия свят, с изключение на някои страни и APO/FPO. стоките се доставят в рамките на 1-7 работни дни, след като ние ще потвърдим вашата поръчка.

2. Моля, да ми кажете на вашия текущ адрес след изпращане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на вашия адрес, набирателна, така че се уверете, че той е правилния.

3. Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдим предпочитания от вас начин на доставка.Обикновено за доставка въздушна поща отнема 7-30 работни дни, в някои страни може да отнеме повече време, например, в Русия, Бразилия.И отнема 3-10 работни дни експресна поща.

4. Понякога това може да е по-дълго поради лошо време, което е загуба на време за оформяне на рс.Ние не носим отговорност за тези причини.Така че, моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако не сте получили стоката в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го следите.

5. Елемент ще бъде показан като w, което може да ви помогне да подобрите e a.Ние не сме отговорни за никакви грешки или грешки.Ако a или v в страната е много висок, моля, уведомете ни n A m h по гласа, за да можете да разберете повече.

6. Срок на доставка за ваша информация:

ЗАБЕЛЕЖКА: ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

1. От датата на първоначалната покупка при нормална употреба, ние предлагаме гаранция от 12 месеца на нашите продукти. 2. Борсата ще бъдат предложени само на дефектна стока.

3. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за връщане ИЛИ ЗАМЯНА.Изключения НЕ се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Добави мнение

Вашият рейтинг: