Фен на дърва С топлинна захранването 10 Остриета Камина, вентилатор Неэлектрический Безшумен Режим на Циркулация на Топлия въздух печка на дърва/Дърво горелка /Дърво

  • 59.81лв.
  • 86.67лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Манто Горелки
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k19759

Характеристики:

1. Автоматична корекция: fan камина може да се стартира автоматично, а скоростта може да се регулира в зависимост от температурата на пещта.

2. Ниска консумация на енергия: ниска консумация, висока ефективност, може да повиши стайна температура с 41%, за спестяване на енергия с до 16%, без батерия или източник на енергия, по-екологичен.

3. Термоелектрически фен плочи не използва батерии или ток за подобряване на ефективността на нагряване на плочата, което позволява на топлия въздух е по-бързо да мине през вашето помещение.

Принцип на работа:

Феновете термични пещи използват термоэлектрическую технология за преобразуване на температурни разлики в електрическа енергия.В центъра на вентилатора се намира уникален тец модул, който генерира топла и студена страна чрез нагряване, което позволява на електроните да текат в модула и да произвежда електричество за работа на вентилатора.

Забележка: Вентилатор на фурната не води до неговото повишаване на температурата, а е само средство за ускоряване на топлопреминаване от комина.Уверете се, че вентилатора на фурната е върху плоски повърхности.

Технически характеристики:

Структура на продукта: 1. Метална писалка 2. Плача 3. Биметаллическая топлоизолация.

Цвят: черен

Обзавеждане за доставка на електроенергия: тец модул (източник на топлинна мощност)

Материал: Алуминий

Въздушен поток: 203CFM

Първоначалната температура: 40 ℃

Работна температура: 50-400 ℃

Ниво на шум: 15-18 db

Препоръчителното разстояние: около 10-15 см/3,94-5,91 инча

Опаковъчен лист:

1 * Камина фен

Бележки:

1. Поради светлинни ефекти и ъгъл на заснемане има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Неэлектрический дизайн】: Перфектно допълнение за всяко семейство, безшумен вентилатор за дърва позволява да се получи максимално топлината, без използване на батерии или електричество.

2. 【Защита от прегряване】: Камина, вентилатор с топлинна захранването използва термоелектрически модул за захранване, има база от фенове и ножове, изработени от анодизиран алуминий, за да се осигури устойчивост и добра топлопроводимост, и е изградила биметаллическую ивица в долната част, която е предназначена за малкия повдигане на ръба на вентилатор с максимална работна температура за защита на двигателя и термоелектрически модул.

3. 【Удобен за използване】: Идеалният аксесоар за печки на дърва, малко печной на вентилатора може лесно да се инсталира на всяка печка или дровяную горелката, без да се налага да конфигурирате, което прави стаята по-топла.

4. 【Тиха работа】: Фен на дърва с топлинна захранването е в състояние да разпределят топлината в помещението и повишава температурата с ниско ниво на шум, подобрявайки циркулацията на топлия въздух за по-добър комфорт.

5. 【Температурни диапазони】: Най-високите възможни температури са между 350C до 400C, и ние ви препоръчваме да се запази температурата на повърхности в диапазона 122F - 644F (50C - 370C) за защита на двигателя от повреди.Моля, проверете температурата, преди да поръчате и по време на употреба.

Добави мнение

Вашият рейтинг: