Машина за Предизвикване на шайби измиване на Ръцете, Разпределител сапун на пяна автоматична толковейшая Пенясь за Разпределител Баня и Кухня

  • 41.46лв.
  • 76.77лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Характеристика: Опаковка течен Сапун

Инв.: k20631

Ние предлагаме отстъпка за голям брой стоки.Добре дошли, за да се свържете с нас!

Машина за Предизвикване на шайби измиване на Ръцете, Разпределител сапун на пяна автоматична толковейшая Пенясь за Разпределител Баня и Кухня

Автоматично дозиране система сапун е подходящ за кухни, бани, хотели и болници.Не изисква инсталация.Дръжте 350 мл течен сапун и преместете го където и да отидете.

Обновен автоматично дозиране система сапун с вградена защита от инфрачервени смущения и технологията за тестване на сензор PIR осигурява по-дълъг живот и по-висока чувствителност.Просто издърпайте надолу долния държач, за да намерите отделението отделение, и ще се нуждае от 4 батерии тип ААА (не са включени в комплекта).Също така можете да използвате акумулаторни батерии.Отлично се съчетава с обикновен почистващ эссенциями или лосиони.

Безконтактен опаковка сапун работи добре в кухни, бани, хотели, болници.Не изисква инсталация.Също така е добре украсете мивката в банята просто като произведение на изкуството.Черпайте по 1-1,5 мл за път.Ако имате нужда от повече информация, моля, хванете се за ръце и изчакайте 1,5-2 секунди, след това той отново нарисуется.

Изработен от ABS, безконтактно опаковка сапун е степента на водоустойчивост IP65, което позволява защита на електрическа такса от течен сапун или вода.Останете на място и не се движат.Не докосвайте вода и не погружайте във водата, за да удължите срока на услугата.Никакъв наклон или преврат.

Автоматично дозиране система сапун, 2.4 инча (5-10 см) - чудесен избор.Синя светлина се излъчва по време на протичането на вода.Течността произтича от автоматични дозаторов сапун, когато вдигнете ръцете си напред в продължение на 1-2 секунди.

Цвят: Черен

Материал: ABS

Съдържание на опаковката:

1 x Захранващи Сапун

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Моля, повярвайте в лоялността и умението на нашите служители за обслужване на клиенти.Не си струва лесно да се дават отрицателна оценка и лоши отзиви звездите.Тъй като оценката не може да се промени, обратна връзка не може да се промени, трябва да общуват и да се разбират един друг.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Kiesdak.eu, за да помоли за помощ:

За обратна връзка:

1. Моля, внимателно проверете дали пратката е и стоката, когато можете да получите, за да се уверите в липсата на проблеми.

2. Ако имате някакви проблеми или не сте съвсем доволни от пратката, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще решим този проблем, за да се погрижат за вас.

3. Ако няма проблем, моля, пишете ни на 5 звезди положителни отзиви.

Добави мнение

Вашият рейтинг: