Меки Играчки за Котка, Обнимающая Плюшевую Котка, Плюшени Възглавници с Животни за Деца, Играчки, Подаръци за Момичета, плюшена Играчка, Голяма Възглавница за Прегръдки

  • 29.00лв.
  • 35.81лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Попълване на: Полипропилен Памук
  • Сертифициране: CE
  • Търговска марка: ВУЧИЛЬД
  • Препоръчителна възраст: Бременни, 0-6м, 7-12м, 13-24м, 25-36м, 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Материал: Памук
  • Произход: Континентален Китай
  • Характеристики: Плашилото и Плюш
  • Пол: Унисекс

Инв.: k2235

Заглавие: Мек плюшен Кукла-Котка

Домашен Любимец: Котка

Материал: полипропилен памук

Тип: възглавница подарък

♡【Безопасен материал】 Меки плюшени играчки, пълнеж от висококачествен полипропилен памук, плюшени възглавници с животни за деца са много сладки и меки, подходящи за прегръдки деца.Сигурна плат от материал прави тези плюшени играчки за котки са по-удобни за прегръдки.Напълно изпълнен с полипропиленовым памук, приятна за кожата и лек.

♡【Благородна еластичността на】 Еластичната тъкан меко възглавници за прегръдки котките не се деформират при опъване.Няма твърди елементи, което осигурява напълно меко и безопасно използване.Той е много подходящ за украса на семейни и училищни общежития.

♡【Най-добрият партньор】Материал е много приятен за кожата, подходящ както за възрастни, така и за бебета.Интересен плюшено тоторо ще се превърне в добър приятел на бебето и ще го придружи в взрослении.Решение преди лягане - вашите деца ще бягат в стаята си със своите нови плюшени котки, за да спите добре на новата любимата си възглавница.

♡【Подходящ случай】Тези супер меки плюшени дебели котки са идеални за игри, колекционерска и прегръдки.Меки играчки - най-добрите подаръци за празници, рождени дни, детски празници, Коледа, свети Валентин и много други!Не, само подаръци за децата, но и подходящи за двойки.Всички обичаме плюшени котки!

♡【Любим подарък】Търсите любим подарък?Ами, ако е така, то, разбира се, няма нищо по-добро, отколкото тези големи меки играчки.Това е плюшена играчка - не само чудесен партньор, на когото може да се прегърне по време на гледане на филм или четене на книги, но и е идеален за прегръдки дори по време на сън.

Забележка: 1. Действителния цвят на проекта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта, което се дължи на много фактори, като например яркост и яркостта на дисплея. 2. Данните от измерванията трябва да се допуска отклонение от 1-2 см (0,4-0,7 инча).Бъдете внимателни при аутопсията опаковка, за да избегнете повреда на продукта. 3. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа (ако не ще ви отговорим навреме от регионалната разликата във времето, моля, приемете.).

Добави мнение

Вашият рейтинг: