TPIC6B595DWRG4 TPIC6B595 TPIC6B595DW СОП-20 100% чисто Нов 20 бр.

  • 73.98лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Номер на модела: TPIC6B595DWRG4
  • Прилагане: .
  • Разсеяни мощност: .
  • Тип: Регулатор на напрежение
  • Произход: Континентален Китай
  • Състояние: Ново
  • Захранващо напрежение: .
  • Работна температура: .

Инв.: k2414

TPIC6B595DWRG4 TPIC6B595 TPIC6B595DW СОП-20 100% чисто Нов 20 бр.

Добре дошли в нашите магазини!

Ние имаме само един магазин в Kiesdak.eu, и ние открихме, че други магазини крадат нашите снимки, но качеството на продукта не е същото, моля, бъдете внимателни при покупката, така че на нашата снимки продукта е добавен воден знак магазин.За да видите оригиналната снимка без воден знак, моля свържете се с нас! ~

Снимка на продукта;

Ако закупите повече или имате някакви въпроси,

Моля, свържете се с нас възможно най-скоро!

РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА СРЕДСТВА:

Ние предлагаме гаранция за всички стоки, които сме продали.Стока ще бъде тествана преди да го изпратите, той ще бъде в добро състояние, ако имате някакви проблеми с продукта, не се колебайте да се свържете с нас.

Моля, пишете ни по електронната поща, за да докладвате за дефектном продукт.Ако не е посочено друго, в този продукт се предоставя гаранция в рамките на 14 дни от датата на изпращане.

Вие трябва да се свържете с нас преди връщането на всички стоки.. възвръщаемост трябва да бъде в ново състояние (купувач трябва да върне всички оригинални и неповредени стоки в състояние, годно за повторна продажба).

Купувачът е отговорен за цялата стойност на доставката. !!

Ние горещо ви благодарим за вашата положителна оценка, и след като сделката приключи нашата система ще ви оставят положителен отзив.

МИТАТА И ТАКСИТЕ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА:

За всички поръчки от клиенти не могат да налагат такси за този пренос, дори и за 1 бр. част.

Когато резервни части печалба на местната митница, ако с информация е взимана митническа такса, ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.

Уверете се, че сте се запознали с подробностите за доставка, за да се определи очакваното време за доставка.Ако проектът все още не са включени в това време, моля, изпратете ни съобщение, потвърждаващо получаването на тази поръчка.

непременно ще ви дам 100% задоволителен отговор.Изберете "ние" - това е вашият правилен избор.

Забележка: Скъпи приятели, ако сте наистина се интересуват, искате да поръчате голямо количество, моля свържете се с мен по електронна поща или обсъдете цена!

Много ви благодаря за разбирането!

Добави мнение

Вашият рейтинг: