3 бр. китарен потенциометъра A500K/B500K, преминете на силата на звука на електрически китари, Двухтактные аксесоари за музикални инструменти

  • 23.80лв.
  • 29.02лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • бикини лицеви супер лицеви, врата копчето двухтактная
  • Тип: Китара Потенциометър
  • Търговска марка: Семиангел
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип на щепсела: Няма

Инв.: k2416

3 бр. китарен потенциометъра A500K/B500K, преминете на силата на звука на електрически китари, Двухтактные аксесоари за музикални инструменти

Китара Потенциометър

Описание:

Действа като обикновен регулатор на силата на звука, или тембъра и дърпа нагоре, за да го активирате двухполюсный мини превключвател с двойна смяна.Управлява фазированием сензор, последователен/паралелен превключване и катушечными отводами - Разъемный вал с груба накаткой.Комплектът включва две монтажни гайки, плоска шайба и стопорная миене.

RoHS: Да

Стил на монтаж: Панел

Офсет: Линейно

Брой обиколки: 1

Съпротивление: 500 Ком

Вид на продукта: Carbon

Тип на вала: Нагъната / Печен

Вид на завършване: Съвет за спойка

Честота мощност: 200 Mw

Допуск: 20%

Диаметър на вала: 6 мм

Дължина на пръта: 19 мм

Пакетът включва:

3x Китара Потенциометри

Гаранция за качество:

Ние имаме професионален екип за контрол на качеството за постигане на високо качество на продуктите и правилното опаковане на всяка партида.Ние сме сигурни, че нашите музикални инструменти притежават точна акустика, привлекателно звучене, по-гладко изпълнение и елегантен външен вид.Всеки продукт ще бъде тестван и проверен, преди да изпратите, затова ние ще ви предложим добро качество на продукта, но на по-ниска цена, аз наистина мисля, че ще получите от нас удовлетворенный продукт.

Коментари:

Ние много ценим вашето мнение и предложения както на купувача, ние ще направим всичко възможно, за да получите колкото се може повече положителни отзиви.ако по някаква причина не харесват нашите продукти, моля не се колебайте да ни изпратите вашите отзиви, ние ще ви е много оценявам!Моля, свържете се с мен директно, преди да остава положителна или отрицателна обратна връзка!

Добави мнение

Вашият рейтинг: