Акумулаторна Електрическа Мелничка За Сол, Автоматична Мелница За Сол И Пипер С Двойно зарядно устройство База, USB Кабел

  • 79.31лв.
  • 152.54лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k2449

[Конструкция с USB батерия] Тази електрическа пипер гърне с вградена акумулаторна литиево-йонна батерия, така че не трябва да харчат допълнителни пари за батерии.Не ви трябват и двете ръце, за да мелене на подправки.Просто натиснете и задръжте бутона, и вие ще имате свежемолотые подправки!

[Регулируема крупность] Електрическа мелачка за месо с регулируема крупностью хеликоптера, просто завъртете черна дръжка в долната част на мелници за сол или пипер, лесно можете да регулирате дръжката на мелница, за да изберете крупность на своите подправки, сол или черен пипер.Множество нива на мелене на вашият избор ви позволява мелене на подправки от голям до малък мелене.

[Обновен led ЛАМПА] Led лампа не само светло, но и нежна.Автоматично се включва по време на употреба и може да се види точно къде попада вашата подправка.Когато се храните със семейството си или близките си, тази нежна светлина създава топла и романтична атмосфера.

[По-голям капацитет] Видим за многократна употреба контейнер ви позволява да видите останалите подправки и удобно се прави разлика подправки в месомелачка.

[Широко приложение] Електрическа мелачка за месо е подходящ за нарязване пипер, сол и други твърди зърнени култури, подправки.Бърз и удобен, можете да го използвате по всяко време и на всяко място.Тази мелачка ще стане добър помощник на кухни, ресторанти, партита и пикник на открито.

цвят: Черно + сребристо

Материал: ABS + неръждаема стомана

Съдържание на опаковката:

2 x Електрическа Мелница за Пипер

1 х зарядно устройство ще захранване на база

1 х USB кабел

1 х Четка за почистване

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: