Нова Въздушна Фритюрник Силикон Гърне за многократна употреба Подложка За Печене Във Фурната Кошница Кръгла/Квадратна Форма, Аксесоари за Фурни Подмяна на Пергамент

  • 14.67лв.
  • 36.66лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Въздушна фритюрник, втулки за фритюрниц за еднократна употреба, форма за печене на кекс, тенджера от силикон, аксесоари за тенджери за бързо приготвяне, гърне-кошница от силикон
  • Тип на формата за печене и Противней: Други
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k26788

Водещи елементи:

1. Здрава и дебела: Множество силиконови тенджера гъвкава, но здрава и достатъчно дебела, за да не се деформират, подходящ за фритюрниц и микровълнови фурни.Силиконовата кошница за фритюрник има температурна устойчивост до 480 °F/ 250 °C.

2. Многократна употреба употреба: Нашата силиконова тенджера за фритюрници осигурява многократна употреба усвояването на масло, което позволява да се избегне опасността от пожар и да отговарят на остра нужда от здравословна алтернатива на пергаментова хартия.

3. Равномерно нагряване: мек силиконов кабел в балон с горещ фритюрник подобрява въздушния поток и равномерно разпределя топлината, което позволява на вашите ястия да се подготвят до съвършенство за по-малко време!

4. Лесен за почистване: силикон кошница защитава фритюрницу от хранителни отпадъци, мазнини и замърсявания, без да влияе на неговата дълготрайност.Напълно може да се мие в миялна машина, което ви освобождава от необходимостта да се измие ръцете!

5. Възможности за спестяване на средства: Все още използвате пергаментова хартия за еднократна употреба?Това е най-безопасният и ценна възможност за инвестиции.Силиконови купата за аэрофритюрницы може да ви спести хиляди листа пергаментова хартия, не подлежи на повторно използване.

Описание:

Задължително условие за модерната кухня!Хрупкави пържени картофи, пица, пилешки крилца, сладкиши и бисквити - това са само някои от ястията, които можете да приготвите в аэрофритюрнице!!

Силиконовата фритюрник Air Fryer ще се превърне в чудесен кулинарни подарък за домашните готвачи, дори и за вашите приятели и роднини на housewarming и други церемониални събития!

Спецификация:

Заглавие: Силикон Гърне за въздушна Фритюрник

Материал: Силикон

Размер: около 20*19.5*7.5 СМ/7.87*7.68*2.95 В

Тегло: 150 грама

Списък на пакетите:

Силиконовата тенджера за фритюрник * 1

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на снимане на цвета на продукта и цвета, показан на снимката, може да има нюанси.

Поради ръчно измерване на размера на изделия, може да бъде отхвърлен.

Добави мнение

Вашият рейтинг: