Сладък Котка Къща Bluetooth Високоговорител нощна светлина Сензорен Затемняющий LED Детски Нощни Лампи За Сън Спалня Начало Декор Празничен Подарък

  • 44.63лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • клиенти котката спи, фигурка на спящата куче, аниме спален чувал, аксесоари за сън на котката, реколта фигурка на котка, старинна статуетка на котка, бронзова статуетка на котка, фигурки сън на котката, котешки когтеточки спят, в чантата си спи котка
  • Извинение: Ден за защита на децата, Ден На Земята, Коледа, Годишнина
  • Материал: PE
  • Цвят: Бял, Розов, Зелен
  • Характеристики 2: Нощна светлина
  • Характеристики 3: Атмосферни Лампа
  • Материал на продукта: Материал на продукта
  • Особенности1: Слушалка Bluetooth
  • Номер на модела: echo20210923fa, Слушалка Bluetooth
  • Модел: Мультяшное животно, Мультяшная Фигурка
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k2965

Добре дошли в нашия магазин!

Сладък Котка Къща Bluetooth Високоговорител нощна светлина Сензорен Затемняющий LED Детски Нощни Лампи За Сън Спалня Начало Декор Празничен Подарък

Тъй като този продукт е много популярен, ние сме актуализирали продукта и добавя слушалка Bluetooth, който може да свържете към мобилен телефон или устройство с Bluetooth и да слушате музика us seconds.

【Невероятни подаръци за любителите на котки】 Супер сладко котешко лека нощ, произведен без бисфенол А, дарява приятни на допир, това е най-добрата идея за подарък за жени-любители на котки.

【Подаръци за мама, съпруга, момичета】 Натиснете долната част на бутона на захранването, за да включите / изключите за него. кликнете върху бутона промяна, свободно да регулирате яркостта.

【Горния украса за домашен офис бюрото】 Портативен размер и екологичен дизайн, го правят идеален декор за спалня, кабинет, детска стая, както и зашеметяваща идея за подарък, особено за деца, момичета и дами.

【Спътник за цяла нощ】 Вградена литиева батерия с капацитет 1200 mah поддържа преносимо използване на 6-8 часа.При меката светлина, той работи като охрана през цялата нощ.

【Сладък котка ще бъде с вас】 Различни котки в къщата 3 цвята, и този сладък котка ще бъде с вас.

Опаковъчен лист: 1 * нощна светлина 1 * Плюшено котката 1 * USB кабел за зареждане 1 * Ръководство на английски език

Дропшиппинг

Поддръжка на дропшиппинга, excel, CSV-форми и т.н.

Специална отстъпка от/на Посочения начин на доставка.Няма да пиша никаква информация за продавача, телефон.Ако е необходимо, моля, пишете ни на вашия номер за контакт, например, FB, VK, INS, WA, ние ще ви отговорим за първи път.

aboutool.Kiesdak.eu

Плащане

1. Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не сте получили своята пратка в посочения период, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Добави мнение

Вашият рейтинг: