5 БР. H5GQ8H24MJR-R0C H5GQ8H24MJR-R4C H5GC8H24AJR-R2C H5GC8H24MJR-T2C BGA Абсолютно нова

  • 109.94лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • адаптер bga 162, оперативна памет ddr4 8 gb 2933 hynix, адаптер bga 178, лаптоп sk hynix 8gb ddr3, оперативна памет sk hynix 8gb ddr3l, h5gq4h24ajr r4c, оперативна памет gddr5 лаптоп 16 gb gddr5, 50 микрона 5 микронен филтър, адаптер bga 48, видео карта 8gb gddr5
  • Тип: Логически интегрални схеми
  • Произход: САЩ (Произход)
  • Състояние: Ново

Инв.: k3040

Здравейте, добре дошли в нашия магазин!

Ние предлагаме най-ниска цена, високо качество на продуктите и най-задоволителен услуги

Ако трябва да си купите много продукти, моля, свържете се с нас, може да даде най-ниската цена, нека работим заедно щастливо.

Купувачите, моля, обърнете внимание:

1. Ние можем да купим за вас на други електронни аксесоари и аксесоари за интегрални схеми.Трябва ясно да ни разкаже за вида, наставка, опаковане и така нататък.

2. Нашата компания е управляващо дружество на юридическо лице.Имаме много модели, и ние не можем да ги изтеглите всички.Щеше да е много по-евтино да купуват в насипно състояние.Ако цената е по-горе, моля, свържете се с мен.

3. Избягвайте повреди или загуби по време на предаването.Моля, проверете внимателно подробностите, когато ги получите.Ако има проблем, моля, не го приемайте.Свържете се с мен сега.Нека да работим заедно за решаване на проблема.

Доставка

Ние ще доставим стоката в рамките на 3 работни дни след плащане.

Ние можем да го изпратите на вас въздушна поща/DHL/TNT/EMS/FedEx.Моля, свържете се директно с нас, ние ще използваме така, както ви харесва.

3. Купувачът носи отговорност за всички данъци и/или мита, наложени му страна.Продуктът ще бъде маркиран като "подарък" или "проба", за да ви улесни митническо оформяне и намаляване на разходите.

Коментари

Ако сте доволни от нашите продукти, моля, пишете ни на положителна оценка.Благодаря ви за вашата помощ.

2. Ако не сте доволни, моля, съобщете ни за това.Вашите конструктивни предложения ще бъдат от нашето предложение за внасяне на промени и подобрения.Благодаря ви за вашето разбиране.

Връщане

Върни се, за да вземе.Проектът трябва да бъде в първоначалното им състояние.Освен това, ще трябва да плащат допълнителни разходи за доставка и връщане на продукти в оригиналната им състояние.

Добави мнение

Вашият рейтинг: