Нова Карикатура Бяло Куче с Мечка Плюшени Детски Плюшени Играчки За Деца Подаръци 28 см

  • 46.88лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • играчка за кучета гиеновых, говорливая куче играчка, cartoony котка чудовище играчка, залепваща играчка за кучета, играчка за кучета miller lite, джак куче играчка, играчка за кучета марс, играчка за кучета-убийци на пътя, дамски играчка за кучета, шерлок куче играчка
  • Характеристики: Кино и телевизия
  • Размери: 28 см
  • Пол: Унисекс
  • Материал: Плюшено мече
  • Попълване на: Полипропилен Памук
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k3068

Размер: 28 см

Формати:

1. Обикновено ние изпращаме поръчки в рамките на 3 работни дни след получаване на плащането.

2. Обикновено ние изпращаме стоки въздушна поща на Китай или въздушна поща Хонг конг за безплатна доставка, 3. Време за доставка: в повечето области, на DHL, 3-5 дни по FedEx, 3-5 дни по EMS, 5-10 дни преди повечето райони на Aisa, въздушна поща на Китай, около 10-15 дни до Океания, въздушна поща на Китай, около 20-35 дни в голяма част от Европа, около 15-25 дни, някои трябва да е около 30-35 дни.В Руската Федерация, Бразилия, въздушна поща на Китай, около 35-55 дни, на Близкия Изток, въздушна поща на Китай, около 25-40 дни. 4. Освен това, можете да изберете EMS, DHL, UPS или други, просто, моля, свържете се с нас, за да добавите допълнителна цена на доставка за бърза доставка.Но когато започва сезона на продажбите, това време излиза от контрол, China post трябва да се справят с хиляди пратки всеки ден на забавяне ще бъде причинена от много външни фактори, така че може би това ще струва на страната над 2 месеца.

Ние гарантираме на всеки клиент най-доброто качество и услуги.Ние ще се погрижим за това, че всички стоки бяха в добро състояние, преди да изпратите. 1. Ако продуктът е повреден, моля, уведомете ни, в рамките на 7 дни след получаването му.Всички върнати стоки, трябва да бъдат поставени в оригиналната опаковка и да има истински проследяване на NO.is моля, посочете причината за връщане и вашия идентификатор Kiesdak.eu. 2. Ние ще ви възстановим пълната сума при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект.ИЛИ пък можете да изберете замени.Но возвратная доставка трябва да бъде платена от купувача.

Ние вярваме, че удовлетворението на клиентите е най - добрата политика, всичко, което правим, има за цел да спечелим вашето доверие!Надявам се, че всеки клиент ще бъде доволен от пазаруването в нашия магазин.За всякакви въпроси и нужди, моля свържете се с нас или ни пишете по електронната поща.Ние ще работим с вас, за да реши всички проблеми и да се осигури успешна транзакция.Ако вие сте доволни от нашите подробен рейтинг за продавача, моля, помогнете да оставите положителен коментар, благодаря ви за подкрепата!

Добави мнение

Вашият рейтинг: