Луксозни Сватбени Рокли Принцеса 2020 С Открити Рамене, Апликации, Бродирани с Мъниста, Лъскави Сватбени Рокли Дантела, Бална Рокля Vestido de Noiva

  • 735.79лв.
  • 919.72лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • ризата на 19-ти век, рокля от епохата на 18-ти век, златна рокля от 18-ти век, рокля на XVIII век, облекло 4 - ти век, рокля от 19 - ти век, костюм от 18-ти век, мъжки дрехи от 18 век, рокля от 13 - ти век, рокля на 8 век
  • Дизайн на задната част: Стягам
  • Реалните изображения: ДА
  • Отвор на вратата: Силует На Лодка
  • Вграден сутиен: ДА
  • Украса: Апликация, Beading
  • Силует: Бална рокля
  • Модерен Елемент: Лукс
  • Дължина ръкав (см): Кратък
  • Стил Ръкави: С открити рамене
  • Тип елемент: Сватбени рокли
  • За бременни жени: ДА
  • Дължина на роклята: Дължина на пода
  • Влак: Подметально-щеточный влак
  • Търговска марка: Светският лъв век
  • Плат за Сватбена рокля: Тюл
  • Линия на талията: Природни фактори

Инв.: k32569

Горещи Проекти

Изложба на снимки

Цветова схема

Таблица с размери

Как да се измери

Въпроси и отговори

1. имам нужда от друг цвят и с индивидуални размери, но не мога да го изберете, когато поставете този ред, какво да правя?Нашия размер и цвят са безплатни.Вие можете да направите поръчката по свое желание.Ние пошьем рокля в съответствие с новия съобщение. 2. Мога ли да се направят някои промени в първоначалния проект, или вашата фабрика може да ми създаде собствен дизайн?Абсолютно нормално!Моля, свържете се с нас преди да поръчате. 3. Мога ли да изберете друг цвят и индивидуален размер? Разбира се, моля, обърнете се към детайлите по-долу. 4. Спешна, или на спешна поръчка Ние също така да приеме спешни поръчки.Моля, свържете се с нас преди да поръчате, за да потвърди датата и съответната доплащане, благодаря. 5.Митнически такси В повечето случаи, понякога и в някои страни от митническия служител, може да бъде строг. ние не носим отговорност за всякакви митнически такси, моля, запознайте се с митническа политика у вас.Забележки: 1. Като честен продавач, ние гарантираме, че рокля ще бъде на 90%-95% по същия, като на оригиналния снимката.Ако искате на 100% абсолютно същото, моля, извинете ме.Ние не можем да гарантираме, така че, моля, не пускайте поръчка, ако все още настоявате на 100% прилика.Благодарим ви за разбирането. 2. Сватбена рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Търговията се провеждат само за една рокля!Ако имате нужда от аксесоари, моля, свържете се с нас! 3. Ние ви предлагаме да изберете шнуровку, която е по-подходящ за регулиране на размера, по-добре да се обърне тялото си. 4. Рокля може да бъде изработено по индивидуален размер, цвят, дизайн.Ние силно препоръчваме да се намери професионален шивач, който ще се вдигне за вас измервания, внимателно следвайки препоръките за отделните стандарти, преди да си купите рокля онлайн. 5. Няма готови рокля.Всичко рокля трябва да се шият по поръчка!Целият процес на производство на поръчка (от датата на получаване на плащането и измерване) ще отнеме 8-15 работни дни (с изключение на спешни поръчки). 6. Преди пускането на поръчката, моля, прочетете внимателно всички наши обяви, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Доставка

1. Цена за доставка: Кликнете, в раздела "Доставка и плащане" на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка.Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация. 2. Време за пътуване: пътуване във Времето варира в зависимост от различните начини на доставка. 3. Времето за обработка на стоката: Време за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите.По принцип, времето за обработка може да варира от 3 до 15 работни дни.

Правила за връщане

1. Имате 5 дни, за да реши, подходящи ли са за вас стоки след тяхното получаване. 2. Вие можете да върнете или обменят всички неношеные, немити, нормалните, неповредени стоки в оригиналната опаковка, включително вашата поръчка № 3. Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача. 4.In за да решите проблема си възможно най-скоро, моля, първо се свържете с нас и да ни уведомите сезон на завръщането си. 5. След като получим информация за вашата върне помещение и номер за проследяване, ние ще възстановим парите си по вашата сметка в рамките на 3-10 работни дни. 6. Ние много съжаляваме за това, ако сте получили продукт, който всъщност не отговаря на това, което поръчвате, или не толкова, както е показано на снимките или в описанието на уеб страници. 7. Всички рокли са копия от уеб страници, не са съвсем еднакви, абсолютно. но ние се опитваме с всички сили да се обличам е близо до pictures.so моля, купувайте разумно.въпреки, че това е и евтино.

Добави мнение

Вашият рейтинг: