Нова Висококачествена LP Електрическа китара С 6 Струни Синьо-Лилави Градиентные Китара Хромирани Фитинги Корпус От махагон Хастар от Розово дърво

  • 741.14лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k349071

Добре дошли в магазин Music Dream Store!Ние сме специализирани в проектирането и производството на висококачествени инструменти, а след това ги предлагат на потребителите по-достъпна цена.В момента ние произвеждаме над 200 различни модели електрически и акустични китари!Всички наши продукти трябва да се подложи на щателна проверка и контрол на качеството, преди напускане на нашите предприятия.Това ще гарантира, че нашите продукти ще отговарят на световните стандарти за инструменти, които са създадени в продължение на много десетилетия.Ние съчетаваме ръчна изработка със съвременните технологии на проектиране, за създаване на качествени, удобни инструменти с превъзходно звучене!Те не само изглеждат страхотно, но и изключително удобни за игра, а качеството е наистина надминава цена.

ТОЗИ СПИСЪК

Забележка: не Забравяйте, че ние правим тези китари ръчно.И ние не само създаваме си.Такива неща като обяснение на дървен материал, текстура и цвят, може леко да се отличават от изобразените на фигурата.

Тяло: Махагон

Лешояд : Махагон

Лешояд : Палисандрово дърво

Брой ладов: 22

Схемата за управление: 2 обем 2 тона 3 W

Тип на моста: ABR

Обков: хром

Връзка: Инсталирани в

Клиентите знаят най-добре от всички!Ето какво казват за нашите продукти.

- "Много изненадан от качеството, цвят, тапицерия, тунинг, като цяло си заслужава парите :-)"

- "Прекрасна китара и умения за изпълнение.Бърза доставка, продавачът A +!"

- "Пълно кух орган.Наистина добра китара на добра цена, благодаря! "

- "Уау, аз съм много щастлива!Много добра китара и бърза доставка!A+++"

- "Китарата красива, а обслужването е отлично".

Животът се случва .... Ако имате някакви проблеми с покупката си, за това ще се погрижат 100%, своевременно и професионално, докато не сте доволни.Моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни от получаване на вашия повреден или дефектен продукт, и да можем да започнем процеса на обмен/възстановяване/връщане.Всички стоки внимателно и професионално опаковани за осигуряване на безопасно пътуване. вижте информация за връщане на вещта по-долу.

Ние също имаме богат избор на китара аксесоари, от невротрансмитери до ремъци. посетете нашия магазин, да се запознаете с тях.

Ние извършваме доставка по целия свят и, както обикновено, изпращаме вашата поръчка чрез 1-7 работни дни след извършване на плащането.Ако възникне забавяне във времето за обработка, ние ще ви уведомим за това.Моля, уверете се, че вашият адрес на доставка е от значение и подмладена.Нашите продукти са изпратени от Китай чрез EMS, и, като правило, отнема от 7 до 15 дни, за да пристигнат на адрес в САЩ, Канада, Австралия и Европа.Обаче доставка на страните, които не използват EMS, може да отнеме до 60 дни.Така че, ако искате, това на концерта в следващия уикенд, то вероятно няма да бъде направено навреме, така че, моля, имайте това предвид при поръчка.Ние упаковываем много внимателно, но силно ви препоръчваме да транспортира на новороденото в рамките на защитен мек или твърд калъф.Ние ги предлагаме на отлични цени, просто добавете един в кошницата си.

Добави мнение

Вашият рейтинг: