Детска Биберон-Залъгалка Организира Верига От Силиконов Каучук-Верига Биберон Веригата Държач За Биберон

  • 3.04лв.
  • 6.48лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Възрастова група: 0-6м
  • Избор на цвят: Зелен/Розов-розов/Cameo Кафяв/Син/Пясък/Светло сиво/Розово-лилаво/Кайсии
  • Номер на модела: D84E7HH1003160
  • Материал: Силикон
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k349160

Характеристики:

ООТДТИ

Силиконова верижка за предпазване от загуба на биберон: верижка за залъгалка от силикон и регулируема катарама във формата на мечка, мек дизайн, добре предпазва устната кухина на детето за здраве, верига лесно да се определи и да се предотврати загуба на биберони, играчки за никнене на млечни зъби или спад на пода, дантела може лесно да се прикрепят към играчка за никнене на млечни зъби детето.

Квалификация материал: Изработен е от квалифициран околната среда силиконов материал, екологично чист и нетоксичен цветен печат, не съдържа хранителни продукти и бисфенол А, устойчив на високи температури, е безопасно и полезно за здравето, бъдете сигурни в прикусе на детето.

Детска играчка за никнене на млечни зъби: Верижка за биберон и детски играчки за никнене на млечни зъби и притежателя за никнене на млечни зъби, супер софт, за да се защитят малки дръжки и устната кухина на детето за здраве, облекчава техните болки при прорезывании на зъбите, преносима дължина, за да се предотврати перекатывания или опасен риск.

Лесен за почистване: Силикон верига може лесно да почистите с вода или да се дезинфекцират при висока температура, за да се предотврати появата на мухъл, моля, не забравяйте да изсъхне на въздух преди употреба или съхранение.

Идеалният подарък за децата: детска играчка за никнене на млечни зъби със защита от загуба на веригата-биберон, подходящ за деца като подарък, развива основни когнитивни способности и облекчава болката при прорезывании на зъбите, а също и добре ги подрежда играчка за никнене на млечни зъби, залъгалка, залъгалка, слюнявый лигавник, прорезыватель и т.н.

Технически характеристики:

Материал: Силикон

Размери на продукта: Както е показано на фигура

Избор на цвят: Зелен/Розов-розов/Cameo кафяв/Син/Пясък/Светло сиво/Розово-лилаво/Кайсии

Нето тегло: прибл. 25 г / 0,05 килограма

Пакетът включва:

1 х Верига за предпазване от падане на детски залъгалки

Забележка:

Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Добави мнение

Вашият рейтинг: