Забавна Офис Кафеена Чаша, Керамика Кафеена Чаша, 11 Грама, Керамична Чаша За Кафе и Чай, Красиви Чаши с Лозунг, Подарък За Рожден Ден, Housewarming

  • 11.05лв.
  • 15.77лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: CIQ
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k3523

Описание:

Нова чаша за електронни таблици ще ви помогне да се отпуснете през нощта и да бъдат по-продуктивни, по време на ежедневната работа, спорт или почивка.Уверете се, че ви хареса чаша силно кафе.

Могат да се перат в хладка вода, не избледняват, могат да се мият в съдомиялна машина.

Изработена от висококачествена керамика, кафеена чаша трайна и може да се използва в продължение на дълго време.Той е очарователен и класически сребро външен вид.

Спецификация:

Заглавие: Електронна таблица Кафеена Чаша

Материал: Керамика

Размер: около 9,5x8 см/3,93x3,14 инча

Размер на опаковката: около 145x105x126 мм / 5.71x4.13x4.96in

Единична чаша с тегло на опаковката: 390 грама

Обем: 350 мл

Опаковъчен лист:

Електронна таблица Кафеена Чаша x 1

Забележка:

Моля, оставяйте малки отклонения в размери, поради ръчно измерване, както и за осветление на снимки може да доведе до показан цвят от реалния.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Модни чаша】 Новост Електронна таблица Чаша ще ви помогне да се отпуснете сутрин и да бъдат по-продуктивни по време на ежедневната работа, спорт или почивка.Уверете се, че ви хареса чаша силно кафе.

2. 【Квалифициран керамични материали,】 Кафеена чаша е изработена от висококачествен и траен керамични материали и има очарователен и класически външен вид.

3. 【Обхват】 Забавна офис кафеена чаша може да се използва като утайка от чаша, чаша за мляко, чаши за кафе еспресо, чаша за чай, чаши за студени напитки, чаши за напитки и много други.

4. 【Множество и лесно почистване на】 Керамична чаша за кафе и чай е здрав и може да се използва в продължение на дълго време.Могат да се перат в хладка вода, не избледняват, могат да се мият в съдомиялна машина.

5. 【Чудесен подарък】 да Стане сантиментален изненада за приятелите си.Страхотни подаръци за жени, мъже, деца, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на свети Валентин и други поводи.

Добави мнение

Вашият рейтинг: