За 2PSC TOSHIBA 6 W СТУДЕН БЯЛ FL6W луминесцентна лампа, 6 W 4200 До 6 Вата линейна лампа

  • 62.28лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • лампа tdp sp1 toshiba, луминесцентна лампа rgb, луминесцентна лампа с мощност W 2x28, луминесцентна лампа манга, градинска луминесцентна лампа, лампа tb25lpa toshiba, лампа tdp xp2 toshiba, лампа toshiba tlp b2, лампа toshiba tga t45, лампа toshiba tlplmt10
  • Номер на модела: NO
  • Търговска марка: лаэз evo

Инв.: k36789

Тръба флуоресцентна лампа ТОШИБА 6 ВАТА СТУДЕНА БЯЛА ФЛ6В, линейна лампа 6V 4200К 6ВАТТ

TOSHIBA FL6W

Тръба флуоресцентни лампи с мощност 6 W

Светлинен поток 240 lm

Студено бяло: 4200K

Дължина: 210,5 мм

Диаметър: 15.5 mm

Основание: G5

Срок на услугата: 3000 часа

Произведено в Япония Съвети, които ще ви помогнат

За купувачи от Бразилия, ако сте избрали експресна доставка, например, FEDEX, DHL, UPS и т.н. Моля, посочете име на фирма и CNPJ номер или номер на CPF

Моля, проверявайте вашите съобщения по-често, у нас могат да възникнат някои проблеми, които изискват вашето потвърждение преди изпращане.

Моля, посочете пълното име за доставка.

Направете избор, ако стоката има параметри, или кърлежи е по поръчка.

Купувачите от Чили, Аржентина, моля, въведете своя данъчен номер за експресна доставка, например UPS.

"Очакваното време за доставка", посочен в Kiesdak.eu, погрешно, това не ни е гарантирано време.

Пощенска доставка е по-евтина, но не бърза, особено за някои отдалечени страни.Ако срочны, моля, направете заявка по-бързо.

Ако изпращате експресна поща, се уверете, че не сте в отдалечен район, в противен случай ще наложи допълнителни разходи, и моля, имайте предвид, че това е за посочената вижте това, за доставка се заплаща от компанията Logostics!

Номер на проследяване е достъпен за всеки парцел.Песен тук:

Стандартни батерии, течности и други забранени детайли често се отстраняват, преди да изпратите, ако вашите стоки ние можем да изпратим по специална линия, която ще се начисляват допълнителни долара

Митнически такси, мита и вносни такси са задължения на купувача.Ние не носим отговорност за митнически забавяне или каквито и да са мита, тарифи, данък върху добавената стойност (ДДС) или други такси, които могат да възникнат при вашата покупка.Бъдете в течение на митническата политика.

Съвети за послепродажному поддръжка

Моля, сложи ни 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти и услуги!!!!!

Комуникацията винаги е по-добре, отколкото спор.Откриване на спор нищо не ще помогне, освен да стане по недоразумение!!!!

Отрицателна обратна връзка не може да бъде променен!Моля, свържете се с нас за да получите по-ефективни методи за разрешаване на спорове!!!!

Добави мнение

Вашият рейтинг: