30шт тихо обича един и същ елемент Корея канцеларски материали на едро на цветни близалка гел писалка креативна скъпа писалка забавно дръжка

  • 37.67лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • корейската силиконова дръжка, лилави гел химикалки muji, корейската мъжки дръжка, поп винил дръжки, години корея дръжка, корейската златна дръжка, холограма гел химикалки, гел химикалки galaxy, корейската химикалка син цвят, гел химикалки gillter
  • Произход: Континентален Китай
  • Точка запис: 0,38 мм
  • Тип: Гел химикалка
  • Търговска марка: БИТСИ

Инв.: k370855

Име на продукта: Цветен гел писалка Lollipop creative стара water pen

Размер на продукта: 140 мм

Цвят на продукта: 6 цвята

Количество: 30 бр

БЕЛЕЖКА:

1. Случайна доставка стил!

2. Поради ръчно измерване може да бъде грешка, моля да разберете;

3. Поради проблеми с ъгъла на стрелба и осветление може да има разлика в цвят, моля, разберете.

Скъпи, че сътрудничеството е по-приятно, моля, отделете няколко минути, подробно научаването със следните обекти:

1, всички съкровища на магазин имат водни знаци -това е физическата стрелба, гледайте в движение, физическа и картина в основно са едни и същи, едно пени, пени, гаранция за качество, моля, бъдете сигурни, че клиентите купуват.

2. Прехвърляне и връщане: Тъй като снимка е направена в студиото, цвят и изображението се различават, и изображението може да се различават малко от разрешения, на дисплея, видео картата и други причини, за всеки отделен компютър, че е нормално!Ако опаковъчен пакет стока е повреден и се отразява на вторични продажби, той не подлежи на връщане.

3. Проблемът с разликата в цвят: поради проблеми със зрението и дисплей всички ще се известна разлика в цвета между обекти и изображения.Тъй като ние обикновено фотографируем, на снимките се получават по-гламурными, докато обектите са секретни, така че, моля, обърнете внимание на разликата в цвят, преди да направи снимка.

4. Рейтинг: Аз отдавам голямо значение на оценката на всеки купувач и се стремят към постигане на съвършенство обслужване.Ако смятате, че се някакво недоволство, след получаване на съкровища, моля, не бързайте първо го оценят, бързо свържете се със собственика на магазина за подробно обсъждане, и той със сигурност ще ви даде правилното решение.Моля, дайте реална оценка след решение на проблема за вас.

5. Проблеми с качеството: преди доставката ще бъде специален отдел за опаковане, проблеми с качеството не трябва да бъдат, но не може да се направи 100%, но няма образ, воден знак, продукт на основата на автентични, ако тя не отговаря на аутентичному, моля, простете, че приемането не може да си позволи.Ако стока, наистина има своите собствени дефекти, моля, свържете се с нас в рамките на 48 часа след получаването му и ние ще решим ги за вас,

A. купувачът е отговорен за връщане и възстановяване на пощенските разходи за проблеми, свързани с качеството.

Моля, уверете се, че същото, че и в оригиналната си опаковка, да не влияе на следващата продажба, чанти и т.н.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; C. Моля, корпоративни клиенти при получаването на стоките и проверете стоката, преди персонала на доставка на услуги.Ако продуктът е повреден, след като той е бил подписан на други лица или е подписан директно, ние имаме право да не приемат вашето завръщане!

Така че нашият магазин не носи отговорност за каквито и да било проблеми с качеството.

如您不经允许退回货品,出现的任何损失费用,都由买家承担.

6. Проблем с размери: на всеки продукт има подробно измерване, метод за измерване на всеки човек е различен, грешка в 2 см е нормално.Ако по-късно обвиняват съпругата му на продавач в грешна рекомендованном размер, аз се извинявам.Аз не приемам връщане по тази причина.

Добави мнение

Вашият рейтинг: