Гоблен с Пискюли Снимка Стенен Гоблен с Пискюли Стенен Гоблен Ярки Цвята 7 Цвята с 10 Скоби за Снимки на Дисплея за Дома

  • 9.54лв.
  • 12.90лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: TOPINCN

Инв.: k379095

Функция: 1. Многоцелеви: стенен гоблен с пискюли гъвкав, може да се използва като окачване за украса на дома или като стенни фотостену, красиво и практично.

2. Показване на снимки: Личност тъкани дизайн на гоблен с пискюли, използвайте подходящи дървени щипки за съхранение на вашите снимки, нека тя записва вашите прекрасни моменти.

3. Ръчно изработени: Стенен гоблен с пискюли за снимки е направен ръчно, здрав и издръжлив, и може да се използва в продължение на дълго време.

4. Разноцветни пискюли: Бохемски интериор на стените е направена от семицветных кисточек наситени и ярки цветове.Като поставили го на стената, ще направят вашия дом по-уютен и топъл.

5. Широко приложение: Цветна стенен гоблен с пискюли можете да използвате за декорация на фона, като хол, спалня, трапезария, антре, кафенета, детска стая, детска стая и т.н.

Спецификация:

Вид на продукта: Стенен гоблен с пискюли

Материал: Бук, Акрил

Размер на продукта: приблизително 53x40x15 см/20,9x15,7x5,9 инча

Приложими места: Използва се за оформяне на фона на всекидневна, спалня, кухня, коридор, кафенета, детска стая, детска стая

Тегло: прибл. 82 г / 2,9 грама

Списък на пакета: 1 х Гоблен с пискюли, монтиран на стената

10 x Клипове

Забележка: Случаен цвят скоба за аксесоари.

Добави мнение

Вашият рейтинг: