Креативна Стенни Подвесная Гидропонная Ваза Скандинавски Домашен Стенен Декор Стъклени Вази За Украса На Дома Титуляр За Растения Стая

  • 32.27лв.
  • 43.60лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k381978

1. Стенни стъклени саксии са много подходящи за развъждане и размножаване.Дълги тръби осигуряват достатъчно място за растежа на корените на растенията.Добавете достатъчно вода, за да те сега са цъфнали.

2. Перфектна комбинация от дърво и стъкло, прозрачно стъкло, за да се пробирок поставена на дървени рафта, те са обединени в едно цяло, което позволява лесно засаждането на водни растения, запълване на вашия работен плот и къща зелената жизненост и създава неповторимо добро настроение.

3. Нашите стъклени контейнери за растенията с дървени скоби са много подходящи за засаждане на изкуствени цветя или цветя, растения, резници, смесени букети теменужки, въздушни растения, зелен копър, щастлив бамбук, африкански теменужки, троя трева, мъх, подходящ за дневни, трапезарии, кухни, офиси, коридори и первази.

4. Стъклена саксия е изработен от висококачествен borosilicate устойчиви на топлина стъкло, което не е лесно да се раздели, екологично чисто и издръжлив.Той е много подходящ за цветя аранжировки, декорация на дома и различни празнични подаръци.

Име тип: Стенен стъклен саксия

Стил: Европейски

Приложение: всекидневна, трапезария, кухня, офис, коридор, перваза на прозореца и т.н.

цвят: ретро цвят

Материал: дърво + стъкло

Размер: един слой: 20x11x4,5 см

Съдържание на опаковката:

1 х Двупластова дървена дограма

8 х Пробирка

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: