Мрежата Folding Landing Ne-сгъваеми рибарски мрежи с телескопична дръжка за овчарски скок, здрава мрежа без възли с гумено покритие

  • 47.10лв.
  • 59.63лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Позиционен или Не: No
  • Убирающийся или Не: No
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k38442

Здрав и ИЗДРЪЖЛИВ - Тази сгъваема мрежата е изработена от здрава мрежа с шестиугольной структура и устойчива на корозия дръжки от алуминиева сплав, което го прави сгъване голяма рибарска мрежа здрави и дълготрайни, осигурява дълготрайна работа и надеждно използване.

СГЪВАЕМА И СГЪВАЕМА - общата дължина на тази сгъване сгъване на рибарската мрежа е 80 см / 31,5 инча, което позволява ви, както обикновено, за да стигнем до на улова, както и отлични мрежа за децата.

ЛЕКА И УДОБНА - дължина от тази на рибарската мрежа за сгъване на морската вода е само 18,2 инча, лесно за пренасяне и съхранение, компактна и преносима мрежа за каяк за всеки рибар.Лека и специален дизайн на колана удобен за транспортиране на колана.

БЕЗВРЕДНИ И БЕЗ ВЪЗЛИ - окото с гумено покритие предпазва от преовлажняване на рибарски мрежи и усвояването на мирис, лесен за почистване, също така безопасно за риба везни.Мрежа без възли, предотвратява заплитане на риболовни куки.Идеална сгъваема гума кацане на окото за начинаещи и напреднали рибари.

ВИЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ПРИТЕЖАВАТЕ тази риболовна мрежа за риболов - добър подарък за баща, деца, приятел, спътник, можете също да се раздели време на риболов заедно.Отлична риболовна мрежа пресноводная за солена вода!

Цвят: черен

Материал: Алуминиева сплав + гума + найлон

Размер: 800 x 370 мм

Съдържание на опаковката:

1 х мрежата

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: