Електрическа Машина за Опесъчаване 240 W Електрическа Дървена Орбитални Опесъчаване Машина богат на функции за автомобилна карета перална машина с Ръчно Авто мелница за ламарина

  • 34.46лв.
  • 48.54лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • ортоорбитальная опесъчаване машина, за опесъчаване машина автоматична електрическа, орбитални опесъчаване машина da, карета перална машина minnie, карета перална машина haida, дъска от листа балса дърво, панелни дървени листове, за опесъчаване машина mirka 77 мм, полилеи орбиталните, метален лист чаплин
  • Тип: Компактен
  • Вид хранене: Електрически
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k386425

Здрав, мощен и издръжлив: това е мощен инструмент, така че можете да го използвате за най-различни задачи, включително и за шлифоване на дърво, премахване на боя, отстраняване на ръжда, ограничаване и полировку автомобили и много други задачи.

1. Здрав, мощен и издръжлив: това е мощен инструмент, така че можете да го използвате за най-различни задачи, включително и за шлифоване на дърво, премахване на боя, отстраняване на ръжда, ограничаване и полировку автомобили и много други задачи.

2. Ефективна работа; тази електрическа опесъчаване машина дава възможност да се сбогува с традиционния метод на смилане.Изцяло меден двигател с мощност 240 W осигурява повишена мощност и може да увеличи ефективността на шлифоване или полиране.

3. Деликатен пилинг: В долната част на wheelhead машина е инсталирана шумоподавляющая гумени ленти за намаляване на вибрациите и шума.Той е елегантен и лъскав се използват, както и пилинг на по-деликатна, което ефективно намалява времето за работа и е много подходящ за продължителна употреба на закрито.

4. Компактен, лек и ергономичен дизайн: ергономичен дизайн на корпуса прави инструмента лесен и траен, както и удобна и мека гумена дръжка намалява умората и подобрява контрола.

5. Правилния инструмент за работа: за Опесъчаване машина има пылезащитную конструкция, предотвращающую директно попадение на прах в лагерите, което значително удължава живота на вашата машина, голяма эксцентричную конструкция на гъсеници, на разумна дизайн на динамичен баланс, която приема качеството на матова повърхност и ефективно трябваше да се откаже умора от работа.

"Модел; HK-S5-100

Размер: 11X10X12,5 см

Номинално напрежение: 220 В

Размер на килима: 11x10 см

Номинална мощност: 240 W

Нето тегло: 1,135 кг

Скорост на празен ход 10000 об/мин

Дължината на тел 1,8 м

Честота: 50/60 Hz

Материал пол: сгъсти сгъсти материал PA6"

Мелница + ръководство за потребителя

Добави мнение

Вашият рейтинг: