Риболовен Сигнализатор Ухапване Калъф За Съхранение на EVA Foam Pad Риболовни Принадлежности Кутия с Цип Шаран, Риболовни Принадлежности за Любителите на Риболова

  • 5.31лв.
  • 13.30лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: ЕВА + Гъба
  • Търговска марка: ВКТЕХ
  • Произход: Континентален Китай
  • Магнитна Риболов: NO

Инв.: k39248

Риболовен Сигнализатор Ухапване Калъф За Съхранение на EVA Foam Pad Риболовен Сексуално Кутия За Съхранение с Цип Шаран, Риболовни Принадлежности за Любителите на Риболова

Характеристика:

1. Материал премиум-клас: Калъф за съхранение на аларма за поклевке за риболов - това е калъф с цип с набивкой от пяна EVA за добра защита.

2. Практичен и лек Този калъф за съхранение на рибарската аларма е проста и компактна конструкция, размер: 330 * 220 * 50 мм/13*8.7* 2 инча, много е малък и лек, може да се използва като добър подарък за любителите на риболова.

3. Отлични риболовни аксесоари: кутия за рибарски принадлежности, предназначени за различни сигнализаторов ухапване или други аксесоари за рибарски принадлежности, като например морска прът, метательная прът и т.н. Аксесоари, Отлични за лов и риболов.

4. Съхранение: В нашата кутия за риболовни принадлежности може безопасно да се съхранява и транспортира сигнализатор поклевки или други аксесоари, осигуряване на сигурност и защита аларма за поклевке и аксесоари.

5. Гаранция за удовлетвореност: Ние се стремим да предоставим на всеки клиент на най-високо ниво на обслужване на клиентите, за да ви осигури приятни впечатления от пазаруването.Ако имате някакви въпроси, въпроси или нужда от помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас директно.

Спецификация:

Произход: Китай

Основният материал на продукта: EVA + гъба

Цвят на продукта: черен

Размери на продукта: около 330*220*50 мм/13*8.7* 2 инча

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 х Риболовен калъф за съхранение на аларма Ухапване

Добави мнение

Вашият рейтинг: