Опаковка от 5 Меки Риболовни Примамки, Меки плувни Примамки с Т-образно Опашка, Пластмасов Риболовна Стръв за морски и Сладководни Риболов, Примамки 1 компл.

  • 6.59лв.
  • 9.54лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Позиция: Риболов в Океана с Лодка
  • Търговска марка: ЛУНЕН БИФФИ
  • Произход: Континентален Китай
  • Категория: Стръв за платика
  • Номер на модела: BF3336

Инв.: k39807

Опаковка от 5 Меки Риболовни Примамки, Меки плувни Примамки с Т-образно Опашка, Пластмасов Риболовна Стръв за морски и Сладководни Риболов, Примамки 1 компл.

Особености: 100% чисто нов и високо качество

Добри вкусови качества, за риба: Изработен е от качествен материал с добри вкусови качества, има вкус на истинска риба, благодарение на което рибата по-дълго трае.

Реалистичен дизайн: Създаване на реалистични плувни движения във водата и привлече вниманието на рибите.Риболов с лодката, езерото или морето с помощта на тази стръв практична и полезна.

Висока якост: е Изработен от екологично чисти материали, безвредни за вода и на потребителите, от мека пластмаса с висока детайлност.

Диска опашката: Мека стръв идва с плосък лопастным опашка, която помага да се люлее и да вибрира с по-силен удар, привличането на рибата до поклевке.

Доказани цвят: Изпитан и доказан цвят ще ви помогне да вземете люк на някакъв басейн, който е подходящ за всякакви условия на риболов, които изискват засилено действие.

Широката област на приложение: Примамката с пълна плувен слой, равна и здрава конструкция на корпуса увеличават обхвата заброса, а също така позволяват да плува по-дълбоко разстояние.

Спецификация: Материал: PVC

Цвят: Цветен

Тегло на опаковката: около 60 г

Размер: приблизително 7x7x2 см

Пакетът включва:

5 бр. х Меки риболовни примамки (случаен цвят)

забележка: Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

Всички продукти са внимателно проверени преди съхранение и добре опаковани, преди да изпратите.

Моля, изберете подходящия размер или цвят, за това, което искате, ние ще изпратим колет по ваш избор поръчка.

За тези продукти, които искате да изберете повече от един цвят, моля оставете съобщение за цветовете, които искате, в противен случай ние ще изпратим вашата поръчка, на случаен цвят.

Изображението на продукта са направени в натура, по причини показва, осветление, околната среда, може би малко отклонение явление, моля, в насипно състояние преобладават.

Поради ръчно измерване, може да бъде толеранс от 1 см-3 см, моля, моля, приемете и се уверете, че няма нищо против, преди да направите поръчка.

Обикновено ние изпращаме пратката в рамките на 48 часа след получаване на плащането.Ако транзакция се извършва по време на празници, Хонг конг и Китай, докато предаването ще се забави, моля, разберете.

Ако искате експресна доставка (EMS/DHL/FedEx/UPS), моля, свържете се с нас, ние ще се изчисли на пощенските разходи е за вас, или можете да проверите доставка и опаковка за справка.

Всички стоки, опаковани ръчно, може да има малка грешка е, ако сте получили грешен продукт или е дефектна, моля, не се колебайте веднага да се свържете с нас, ние компенсируем ви благодаря за разбирането.

Добави мнение

Вашият рейтинг: