Съвместимост с Juniper Networks SFP-GE40KT15R13 1000BASE-BX-D BiDi SFP TX1550nm/RX1310nm 40 км Модул радиоприемник DDM SFP

  • 61.40лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Състояние: Нови и OEM
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: ce, RoHS
  • Тип елемент: Оптичен модул
  • Номер на модела: SFP-GE40KT15R13
  • Търговска марка: СМТЕ

Инв.: k4024

Добре дошли в SeeMe Technology Co., LTD Отстъпка на едро за продажба?Още стаи детайли?Предложение за спецификации?За повече информация, моля, не се колебайте да се свържете с продавача на SeeMe Всички нашите продукти осигуряват гаранция за качество на една година.

Благодарим за SeeMe Technology Co., ООД

Начин на плащане: ескроу Услуга

Ако имате някакви въпроси по отношение на плащането, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

1. Моля, проверете адреса си преди приключването на плащане.Ако искате да внесете някакви промени, моля, свържете се с нас.

2. Номер за проследяване ще се актуализира в Kiesdak.eu, след като стоката бъде изпратена.

Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси, данъци или такси, събирани в страната.За повече информация, моля, свържете се с местната митница или с нас.

3. Ако не сте получили своята стока, в рамките на 30 дни, моля, веднага се свържете с нас за помощ.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

1. Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.

2. Вашият пет звезден положителен отзив изключително важен за нас.Моля, свържете се с нас веднага, ако не сте доволни от нашия продукт или услуга, ние ще предложим възможно най-добрия начин за решаване на проблема.

3. Ако не сте получили от нас няма новини в рамките на 24 часа, моля, проверете вашите имейли в пощенската си кутия.И опитайте се да се свържете с нас чрез търговски мениджър, електронна поща или телефон.Ние сме винаги тук, за да направи за вас всичко, което е по нашите сили.Нека заедно да построим здрави, позитивно и процъфтяваща общност Али.

Добави мнение

Вашият рейтинг: