30-40 мм Пръчка От Ахат Черешов Цвят Показва Полирани Естествени Камъни и Кристали, Лечебни Скъпоценни Камъни За Декорация на Дома

  • 14.67лв.
  • 15.61лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • блузи с цъфнал вишнев, колие от груб агата, кана с цъфнал вишнев, колие от нарязан на ахат, колие от агатовой конци, колие от ахат и корал, колие от ахат тогенки, колие геодезия ахат, колие от син ахат, мъниста от ахат цвят череша
  • Тема: ТАЛИСМАН
  • Материал: Камък
  • Стил: Народно творчество
  • Цвят: Бял
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k4234

Пръчка от ахат черешов цвят, полирани естествени камъни и кристали, лечебни скъпоценни камъни за декорация на дома спецификации: Материал: ахат черешов цвят Размер (приблизително): 30-40 mm Забележка: 1. Допуска малка грешка в размер от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.Внимание: Размер могат да бъдат малки неточностью от различни партии продукти или ръчно измерване, благодаря за разбирането!Ние ще ви дадем най-добрата!!Желаем ви приятно пазаруване!!!

Моля, моля, пишете ни на добър съвет е, ако ви харесват нашите продукти.

Ние гарантираме ви 100% удовлетвореност от нашите образци и обслужване.

Ако не сте доволни от стоката, при получаване, моля, не забравяйте първо да се свържете с нас!

Ние предлагаме пълно или частично възстановяване на сумата, която зависи от индивидуалната ситуация, по всяко време, от момента на получаване от вас на стоката.

Ако искате нещо да поръчате, моля, изпратете ни вашите технически спецификации в детайли.

Ние ще направим всичко възможно, за да оправдае вашите очаквания.

Изобразен на картинката - това е точно този, който ще получите.

Всички снимки са направени при естествено осветление.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да реши всички въпроси, които могат да възникнат, преди да оставите коментар.

Удовлетворение на нуждите на клиентите - това е целта на нашата компания.

Благодаря ви за вашите предложения

Добави мнение

Вашият рейтинг: