140 бр. Накрайници от Медни проводници AWG с Термоусадочным Комплект, на Края на Кабела на Батерията от затворен тип, Тръбна Пръстеновидни Клеми, Съединители

  • 30.05лв.
  • 44.85лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Тип: Други
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k428913

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% оригинални и с безплатна гаранция след продажбата. [Че вие ще ПОЛУЧИТЕ:] 140 бр. накрайници за медни проводници с свие с шнорхел, 60 бр. накрайници за кабел за тежки условия на работа, клеммные конектори от затворен тип, тръбна пръстен клеммные конектори с набор от 80 бр. термоусадочных тръби.

[ВИСОКО КАЧЕСТВО:] Тази околовръстен клемма е изработена от 100% отожженной электролитической мед за максимална проводимост, осигурява висока проводимост за максимален ток.Може да бъде обжат или запоени.Свиване тръба 3: 1 е направена от висококачествен материал.

[Надежден и лесен за употреба:] Здрава конструкция накрайници за батерии повишава издръжливост при високи температури, както и закрита конструкция уплътнение предпазва електрически компоненти, батерии и кабели от влага, както и предотвратява теч на спойка по време на инсталацията.

[Широкото приложение:] Медни накрайници се използват в комбинация с термоусадочными тръби, които са безопасни и надеждни, подходящи за външни приложения, като например разпределителни кутии, слънчеви панели, колички за голф, битови приложения, мотоциклети, превозни средства, кораби и т.н.

размер: 17,30 х 9,80 х 2,21 см

Материал: мед

цвят: Както е показано на фигура

Съдържание на опаковката:

Уши от Медна тел 140 x AWG

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: