100/120/150 мм Вентилационна Решетка От Неръждаема Стомана Бичи Носа Стенно отдушник Кръгла Мат Външен Смукателна вентилационна (противовакуумна) канална Стенен Изход

  • 31.79лв.
  • 45.40лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k430880

Характеристики:

* Изработена от висококачествен материал, здрав и практичен за употреба

* Напълно нов отдушник за бичи на носа от неръждаема стомана и решетка от насекоми, щори, винтови елементи, фиксаторами и печата.

* Много лесен за инсталиране и използване, моля, носете ръкавици при инсталиране

* Този стенен монтаж смукателна вентилационна (противовакуумна) канална изход от неръждаема стомана е малка мрежа за защита от вредители и теглилки, за да се предотврати нежелано изтичане на информация и проекти.

* Идеален за всички вентилационни тръби / маркучи сушилни машини, вентилационните отвори и извлеци в бани, климатици, кухненски вентилатори и вентилационни отвори, всички вътрешни стенни вентилационни отвори, системи на топлопреминаване и вентилация, газ и електрически сушилок, абсорбатори за кухненски абсорбатори.

Спецификация:

Материал: Неръждаема стомана

Цвят: Сив

Таблица с размер: 100 mm/120 mm/150 mm

Съдържание на опаковката:

1 * Вентилационна решетка

Забележка:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: