Нов 1 бр. на Еластична Превръзка За Ръцете, Спортен Гривна, Поддръжка на Фитнес Зала, Превръзка За Китката, Обвивка, Поддръжка на Китката, Разтягане на Сухожилията на Палеца, Превръзка За Фрактури, Гума

  • 8.14лв.
  • 11.62лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • бандажная гума, спусъка за пальцевой гуми
  • Номер на модела: удобна защита на китката, протектор за подкрепа на палеца и китката
  • Приложими Хора: Възрастен
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: ОК плат

Инв.: k4324

Характеристики:

1. Лек и ергономичен дизайн, който предоставя подробна и удобна подкрепа на китките, ръцете, дланите и палеца, напълно регулируема опора за палеца, предназначена за бърза и ефективна подкрепа на костите, сухожилията, ставните връзки и мускулите.

2. Вградени две ергономични алуминиеви гуми могат да се възползват максимално да поддържа и фиксира палеца.Изолирайте голям пръст в неутрално положение. 3. Леки метални гуми са заснети в подкрепа на палеца си по време на учебните занятия, които изискват по-голяма гъвкавост и правилното почистване.

4. Тази поставка за палеца на китката има качествена нейлоновую закопчалка, може да бъде увеличен и регулирана, тя лесно се поддава на пиллингу и има добра опаковка.

5. Помага за намаляване на болката и възпалението, причинени от травма или хирургическа намеса.Той е подходящ за лечение на артрит, карпалния тунел, травми при налягане, следоперативни навяхвания и навяхвания.Технически характеристики:

Материал: ОК плат

Размер: Един размер (лява/дясна ръка)

Тип: Подкрепа на китките

Характеристики: Регулируеми, дишащ, удобен

Пол: Мъже, жени, унисекс

Функция: Защита на палеца и китката на Помещение включва: 1x поставка за палеца на китката (opp чанта)

Добави мнение

Вашият рейтинг: