Сливное Сито Улавливатели Коса Гума Душ Вана Външен Филтър Тръба За Вода Силиконовата Тапа За Вана Кухня Дезодорант

  • 24.45лв.
  • 48.89лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Силикон
  • Номер на модела: Сливное Устройство За мивки
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k433097

Силиконов Водосточни Ловецът на Косата, Мрежест Филтър за Кухненски Мивки, Накрайник За Мивка за Душата, Сливная Капак, Капан за Коса, Филтър за Кухни, Бани

Характеристики:

1. [Сладък цветни творчески меки силиконови филтри и тапата за източване на подобрен дизайн, придават по-голямо щастие за цял живот] - Достатъчно голям, за да се побере в всеки сливи, и е много лесен за използване.Дренажни тапи и сита, изработени от мек силикон подобрен дизайн, предотвратяват стекание вода, отпадъци и косми в мивката, а също така предотвратяват прекомерното запушване. Нека си дренаж, свещи и сита придружава вас, за да можете да спокойна и неповторима живот.

2. [Широко използвана функция] - Меки силиконови дизайнерски източване на филтри и корк са подходящи за кухня, баня, вана или пералня.Мек и гъвкав, можете да променят формата си, за да го привлече за повечето мивки, мивки, вани и сливных тръби.И той е с добро уплътнение, сливи, за да се избегне загуба на водата в банята, кухнята и пералнята.Висока производителност като източване на ограничителя и улавливателя на косата. 3. [Лесен за почистване] - това е дезодорант, лесни за почистване и преместване.Можете лесно измиване пробката вани,

Топлата вода или сапун, малка писалка е предназначена за това, за да се предпази ръката си от остатъци, както и гарантирано ще продължи дълго време и е подходящ за рециклиране.

4. Висока производителност като източване на крака и улавливателя на косата.[Околна среда] -Дренаж, свещи и филтри, изработени от силиконови материали, които са меки и трайни, нетоксични, хранителни, машинно пране, няма да навредят на децата и домашните любимци, осигуряване на повече любов и щастие, за вашия живот и семейства.В същото време, можете да го дари своето семейство и приятели, споделят радостта си заедно.

Описание:

Тип: сливное сито, за мивки

Цвят: зелено/тъмно сиво/оранжево/бяло /тъмно синьо

Размер: 14,5 см * 14,5 cm

Материал: силикон

Пакетът включва: 1 бр. дренаж филтър за мивка

Добави мнение

Вашият рейтинг: