WiFi Термостат Вилица Гнездо Превключвател на Hristo Умен Регулатор на Температурата Програмируем Терморегулятор Умен Дом ПРИЛОЖЕНИЕ за Дистанционно Управление

  • 52.45лв.
  • 69.94лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • прекъсвач на контакта Wi-Fi термостат, Умен Термостат, wifi термостат, Умна Къща, стаен термостат за централно отопление
  • Безжична мрежа: 2.4 Ghz безжична мрежа
  • Дължина на сензора на температурата: 50 см
  • Произход: Континентален Китай
  • Входно напрежение: AC90-250В
  • Сертифициране: CE
  • Номер на модела: MTS700N
  • ПРИЛОЖЕНИЕ: Умен Живот
  • Съвместимост: IOS и Android

Инв.: k434755

WiFi Термостат Вилица Гнездо Превключвател на Hristo Умен Регулатор на Температурата Програмируем Терморегулятор Умен Дом ПРИЛОЖЕНИЕ за Дистанционно Управление

Описание на:

Тази безжична интелигентна гнездо на термостата, който се управлява дистанционно чрез приложението, може също да бъде свързана към smart audio.Също така е възможно гласово управление.Първо поставете на режим на охлаждане или отопление и целевата температура в приложението, а след това измерете температурата на околната среда с помощта на сензор за температура.Той е подходящ за електрически нагреватели, прозоречни климатици, електрически каминных нагреватели и други устройства, които не могат да имат вграден сензор за температура, за да се постигне икономия на енергия и контрол на температурата.

Технически характеристики:

● Штепсельная вилица САЩ: 110 vac / 60 Hz / 15A.

● Штепсельная вилица Euro: 230VAC / 50Hz / 16A.

● Британската вилица: 50 vac / 50 Hz / 10

● Входно напрежение: 90-250 ac

● Диапазон на измерване на температура: -20 ~ 70 ℃

● Дължина на сензора на температурата: 50 см

● Изисквания към безжична мрежа: - безжична мрежа 2,4 Ghz

● ПРИЛОЖЕНИЕ: Умен живот

● Съвместимост: IOS и Android

● Товароносимост: ≥3520 W Вид щепсел / контакт: Германия, Великобритания, САЩ

Характеристики:

1. Дистанционно управление с глас / приложение: Wi-Fi свързаност до мобилно приложение за търсене на данни в реално време и дистанционно наблюдение.

2. Гласов контрол, без помощта на ръцете: съвместимост с Alexa / Google Assistant, която позволява да се управляват свързаните устройства с помощта на прости гласови команди.

3. Широка гама от приложения: подходяща за преносими отоплителни печки, инфрачервени нагреватели, едно маслени радиатори, електрически каминных нагреватели, прозоречни климатици, испарительных охладители, водните охладители и т.н.

4. Широка гама от приложения: подходяща за преносими отоплителни печки, инфрачервени нагреватели, едно маслени радиатори, електрически каминных нагреватели, прозоречни климатици, испарительных охладители, водните охладители и т.н.

5. Няколко гаранция на сигурност: (1) Вграден предпазител за защита от претоварване, поддръжка на вход напрежение ac 100-260 В, максимално натоварване 16 А. (2) Източник на ниско напрежение 3,5 мм е порт датчик, който е безопасен и не е податлива на токов удар. (3) Контакти за защита на децата.

Списък на пакетите:

1 * Интелигентно гнездо (по избор)

1 * Ръководство на потребителя (на английски език)

Бележки:

1. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

2. Поради различни дисплея и на различно осветяване на снимката може да не се показва действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.

3. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще бъдем щастливи да ви помогнем.

Добави мнение

Вашият рейтинг: