DC 12 5Л/мин 120 kpa Мини Вакуумна Помпа ниско Налягане Смукателна Помпа С Притежателя на Вакуум микронасос 500 ma 5Л/мин

  • 49.04лв.
  • 65.38лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • 9000 автомобилна прахосмукачка 12 v, вакуум помпа за ниско налягане, електрическа помпа за пизды, супер мини вакуумна помпа, авто прахосмукачка 12v 144v, въздушна помпа sunsun ac dc, водна помпа tpw27000 dc 12v, въздушна помпа beto високо налягане, 12 vdc smd led лампа, вакуум помпа с ниско налягане
  • Прилагане: Канализация
  • горивата: Дизелово гориво
  • Структура: Други
  • Теория: Вакуум помпа
  • Силата на: Електрически
  • Стандартен или Нестандартен: стандартна
  • Номер на модела: мини вакуумна помпа
  • Произход: Континентален Китай
  • Налягане: Ниско налягане
  • Използването на: Вакуум помпа

Инв.: k439389

DC 12 5Л/мин 120 kpa Мини Вакуумна Помпа ниско Налягане Смукателна Помпа С Притежателя на

Характеристики: Микронасос се захранва от миниатюрен тип на двигателя за постоянен ток, който има вътрешен механичен ексцентричния движение, приводимого в движение ексцентричен движение вътре в мембраната, извършва възвратно-постъпателно движение.

Малък размер, стабилна и надеждна експлоатация, висока ефективност, производителност на засмукване до 5л/ мин. Ниско ниво на шум, ниска консумация на енергия.Особено подходящи за високи отрицателни екологични изисквания.Липсата на поддръжка, липса на масло, липса на замърсяване на околната среда на доставка.Микронасос основно се използва в медицината, за вземане на проби газов анализ, в уреди и други области.

Технически характеристики:

Номинално напрежение: 12 v постоянен ток Номинален ток: 500 ma Номинална мощност: 6 W Водопоглощающая способност: 5 л /мин, Вакуум: -65 kpa Максимално налягане: 120 kpa Шум:

Размер: като на снимката

Тегло: 321 грама

Пратката включва:

1 х Мини-Вакуум помпа

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не сте получили своята пратка в посочения период, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Ние, търговец, не носим отговорност за вносни мита, отговорността за това се носи от купувача.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

9. Купувачът, моля, предоставете cpf или cnpj, ще ви бъде по-добре да си по-бързо.Благодаря

Рекламации и връщане на парични средства

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Изключения НЕ се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Добави мнение

Вашият рейтинг: