С Гребен Лесен За Използване Портативен Практични Градински Инструменти Външна Дръжка С Ергономичен Дизайн За Професионален Плодове Аксесоари За Домашно Събиране На Горски Плодове

  • 18.93лв.
  • 37.86лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Подложки за Саксии
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k4438

Характеристики:

【Устройство за събиране на боровинки с метален гребен】 по-Бързо и по-лесно да берем боровинки, червени боровинки, митра, касис и т.н., Метален гребен подобрява качеството и удължава живота на продукта.

【Ергономична дръжка 】 Намалява натоварването върху ръцете и китките, което позволява събиране на плодове през целия ден.Удобно, сигурно и е подходящ за всички възрасти.

【Лесно почистване】 Лесен за почистване.Ако устройството за събиране на боровинки се нуждае от почистване, просто я изплакнете с вода или се поставят в миялна машина.Подходящ за събиране на различни диворастящи плодове, като къпини, боровинки, касис и френско грозде и т.н.

【На екологично чист и ефективен】 Не причинява вреда на растенията и защитава вашите ръце от всякакви шипове или груби клони.Кори от плодове от растения, водене на листата, те са безопасни за хранителни продукти и не съдържат бисфенол а.

【За събиране и отделяне плодове】 Просто разкопаване на живия плет или покрасьте, за да се съберат и да се отделят зърната от стъблата и се съхранява вътре, има повдигна перваза вътре, плодове, за да не изпаднат от тях лесно.

Технически характеристики:

Материал: Пластмаса

Цвят: Жълт/Червен

Жълт

Размер (приблизително): 22x14x17 см/8,7x5,5x6,7 инча (Lxwxh)

Тегло (приблизително): 156 гр

Пратката включва:

1 бр. x Събиране на горски Плодове

Червен

Размер (приблизително): 22x14x7,5 см/8,7x5,5x3 инча (Lxwxh)

Тегло (приблизително): 470 грама

Пратката включва:

1 бр. x Събиране на горски Плодове

Забележка:

1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.

2. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: