Почистваща Гел За детайлите на колата, Шпакловка За Почистване на Автомобил, Универсална Чанта, Почистваща Гел За Електроника, Средство За Премахване на Прах С Клавиатура

  • 8.28лв.
  • 12.55лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k457816

Описание:

Универсален автомобилен почистваща гел за почистване на клавиатури, детайли на интериора на колата, както и домашно и офис електронна прах, като отдушник на автомобила, камера, принтер, телефон, калкулатор, високоговорител, климатик, телевизор и други уреди.

Изработени от естествен материал, този почистващ гел не липнет към ръцете, има приятен мирис и съвсем не дразни кожата.

Вземете парче от почистващо гел, скатайте го на топка, бавно тласък на почистваща гел клавиатура, отдушник на автомобила и други неравни повърхности, а след това извадете, прах ще унесена заедно с почистващ гел.

Този почистваща гел може да се използва отново и отново, докато цвета не потемнеет, след това ще трябва да замени гел за нов.

Характеристики:

Име на продукта: Гел за почистване на превозното средство (кал за почистване на клавиатура)

Теглото на чанта: около 72 g (включително чанта) Размер на опаковката: 15 см. * 10 см

Тегло консерви: около 184 г (включително и опаковка) Размер на опаковката: височина банки 6 см, диаметърът на банки 7 см

БЕЛЕЖКА:

Поради различния осветление и настройките на дисплея на цвят елементи може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Списък:

1 пакетче * Гел за почистване на автомобила

или

1 кутия * Гел за почистване на автомобила

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Широко приложение】 Гел за почистване на колата от прах е отличен за попадане в вентилационните отвори на автомобила, волана, конзолни панел, отделения за съхранение, поставки за чаши, дръжки на врати, вентилационни отвори на таблото и малки прорези, за да премахнете праха.

2.【Лесно се нанася】 Извадете шпаклевку за автоматично почистване на сухи ръце и няколко пъти каша.Внимателно стиснете средство за почистване на автомобилни вентилационните отвори на тъканната повърхност, след това бавно издърпайте шпаклевку за почистване на автомобили, кал слезе заедно с препарат за почистване на автомобили.

3. 【Многократно използване на】 Гелове за почистване на вътрешността на колата можете да използвате много пъти, докато цвят на средства за почистване на автомобилни лепило или средство за почистване на автомобилни желе няма да стане по-тъмен.След употреба просто поставете средство за почистване на автомобили обратно в буркан и се съхранява плътно затворен на хладно място (при температура под 104 °C).

4. 【Здрав материал】 Гел за почистване на прах има дълъг срок на годност, може да се съхранява дълго време, много издръжлив, и бутилката могат да се използват в продължение на дълго време, докато не промени цвета си.

5. 【Мощна почистване】 Шпакловка за почистване на автомобили, може не само ефективно премахване на прах, или боклук, но и не си цапат ръцете и не оставя неприятната миризма в колата.

Добави мнение

Вашият рейтинг: