Универсален Адаптер Автоматично Зарядно устройство за Автомобилни Аксесоари За Интериора на Инструменти за Бързо Зареждане За Кола Samsung За Bmw E90 за Голф, За Audi VW

  • 5.11лв.
  • 10.20лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Зарядно устройство
  • Материал: ABS +PC
  • Силата на: 38 W
  • Размер: 7.25*3.29cm/2.85*1.30 inches
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: Тохууу

Инв.: k460206

Водещи елементи:

1. Бързо зареждане: адаптер за зарядно устройство fast USB C мощност 38 W поддържа висока мощност PD 20 W (макс) и КУ 18 W (макс), което ви позволява бързо зарежда повечето основни мобилни телефони едновременно.Той може лесно да се идентифицира мобилни устройства и осигурява максимална ефективност на зареждане 4 пъти по-бързо в сравнение с традиционните устройства.

2. Висококачествен материал: зарядно за кола, USB може да защитава уреда от прегряване и претоварване на виновните, презареждането и късо съединение, то автоматично ще прекрати зареждането, когато батерията ще бъде напълно заредена.Той е изработен от материал PC barrier клас V-0, не съдържа топлинна енергия или пожароустойчивост и е екологично чист.

Той също така може да защити автомобил и мобилен телефон, което го прави по-безопасен за употреба.

3、 Дизайн с две пристанища: оборудван с USB порт A (QC3.0) и USB порт на C (PD3.0), зарядно за кола за телефон може да зареждате две устройства едновременно, и той няма да падне дори при бързо зареждане едновременно с електричество, защото това е независим протокольный чип PD и QC3.0.

4、 Защитете вашето устройство: нашето зарядно за кола с два USB-порта на мощност 38 W използва най-новите техники чипирования за автоматично идентифициране на устройство, свързано към порта, тя също може да разпознае правилно ток за зареждане на всеки един от вашите мобилни телефони в пълна очакваната скорост и да се поддържа зареждане на вашето устройство с максимална скорост.Това може да осигури на вас и вашето устройство.

5. Подходящ за повечето телефони: мини зарядно за кола за телефон е снабден с 8 протоколи за зареждане, подходящ за повечето мобилни устройства на Android и IOS.Тя е лесна за използване.

Описание:

1. Той може лесно да се идентифицира мобилни устройства и предоставя най-добрата ефективност за зареждане 4 пъти по-бързо в сравнение с традиционните устройства.

2. Той е изработен от материал от клас PC barrier V-0, не съдържа топлинна енергия или пожароустойчивост и е екологично чист.

3. Благодарение на най-новата технология чипирования той може да се определи необходимия ток за зареждане на всеки един от вашите мобилни устройства с очакваната скорост и да се поддържа зареждане на вашето устройство с максимална скорост.

Спецификация:

Размер: 7,25*3,29 см/2,85*1,30 инча

Материал: ABS + PC

Входно напрежение: 12-24 (В)

Изходно напрежение: 5/9/12 (В)

Мощност: 38 W

Опаковъчен лист:

1 * Адаптер за зарядно устройство

Добави мнение

Вашият рейтинг: