Препарат за почистване на гуми, Спрей за почистване на джанти и гуми, 100 мл, гума монтаж За Обезмасляване на Детайли на автомобила, препарат За почистване на гуми и джанти, автомобилен восък

  • 7.55лв.
  • 9.43лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип елемент: Блясък гуми
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k463099

Описание:

Този спрей за восък за гуми прониква дълбоко и хидратира, с автобус, като предотвратява напукване на кожата и придава блясък.Цялостна защита гуми, дълбоко ремонт на гуми, предотвратяване на стареенето на гумата и дълъг живот.

Спрей спрей за восък за гуми, на гуми, равномерно разпределени гъба и оставете да изсъхне.Този спрей за восък за гуми може да се образува защитно покритие върху повърхността на гуми, ефективно предотвратяване на ерозията на отпадъчни води и да се забавят, избледняване и стареене на гумите.

Възстановено до почти нов черен цвят.Гуми склонни да замира, така че този восък за пръскане на гуми може да даде на вашите гуми нов, черен и блестящ вид.

Идеално място за вашите аксесоари, брони и гуми, този спрей за восък за гуми помага за защита на вашите гуми и да ги спаси блестящо.

Характеристики:

Заглавие: Спрей за восък за гуми

Обем: 100 мл

Добри съвети:

1. Благодарение на цветовата температура на дисплея, камера, осветление и умения за заснемане на изображения на някои храни може да има малка разлика в цвета, а цветът зависи от самия продукт!

2. Моля, оставяйте малки разлики в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Списък:

1 * Спрей за восък за гуми

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Предотвратяване на отслаивания】 Този спрей за восък за гуми осигурява дълготрайна защита на вашите гуми и други части гумено покритие от вредните слънчеви лъчи, помага за предотвратяване на промяна на цвета, избледняване и лющене.

2.【Лесно се нанася】Спрей формула лесно се нанася, а изсветлител за колела се предлага в течна распыляемой форма за лесно нанасяне.Сега всеки може да се постигне дълбоко сияние и се добавя дълготрайна защита от себе си.

3. 【Елегантен и антипригарный】 Нашия спрей за блясък гуми използва напреднали технологии, за да се защити външния вид на вашите автомобилни гуми, осигуряване на отлично дълбоко покритие.

4. 【Забавяне на избледняване】 Тази боя за покритие на колелата може да се образува защитно покритие върху повърхността на гуми, ефективно предотвратяване на ерозията на отпадъчни води и забави избледняване и стареене на гумите.

5. 【Широкото използване на】 Подобрена формула се разтваря мазнините, пътна кал и спирачна прах.Интензивно действие спрей за придаване на блясък автомобилните гуми се придържа към колело и премахва и най-упоритите замърсявания, подходящ за повечето гумени автомобилни части.

Добави мнение

Вашият рейтинг: